Adaylığı açıklandığı gün çalışmaya başladı

Ankara'nın Altındağ İlçe Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Mamak ilçe adayı olarak açıklandığı gün çalışmalara başladı.

24 Ocak 2024 Çarşamba 21:16
Adaylığı açıklandığı gün çalışmaya başladı

Ankara'nın Altındağ İlçe Belediye Başkanı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdğan tarafından Mamak İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin ardından aynı gün seçim bölgesinde çalışmalara başladı.

Mamak Çarşı'da esnaf ziyareti yapan Balcı, ardından AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgol, Mamak eski Belediye Başkanı Gazi Şahin ve teşkilat yöneticileri ile buluştu.

VAKİT MAMAK VAKTİ

Balcı yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Geçmiş tecrübelerimiz ve Ankaralı hemşehrilerimizin takdirini kazanan Altındağ Belediyesi'ndeki çalışmalarımızın ardından şimdi tüm gücümüzü Mamak için kullanma vakti. Bu kutlu yolda bizlere inanan ve güvenen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve teşkilatlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Cumhur İttifakı olarak gece gündüz demeden Seyyid Hüseyin Gazi'nin şehri Mamak için çalışacağız, gönüller kazanacağız. Niyet hayır, akıbet hayır."

Son Güncelleme: 24.01.2024 20:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.