Ahlatcı Aşgın’ı bu sözlerle övdü

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, yerel seçim mesajında Çorum Belediyesi'nin çalışmalarını övdü.

02 Aralık 2023 Cumartesi 18:05
Ahlatcı Aşgın’ı bu sözlerle övdü

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Memur-Sen’e bağlı sendika başkanları ile yapılan istişare toplantısında yerel seçimlere ilişkin mesaj verdi.

Çorum’da 20 yıldır başarı ile taşınan AK Parti bayrağını hep birlikte gelecek yıllara taşımanın mutluluğunu yaklaşan yerel seçimlerde de yaşayacaklarını iddia eden Ahlatcı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir hizmet düşüncesinin olmadığını savunarak, şu görüşlere yer verdi.

'BELEDİYEMİZİN ÇORUM’DA NELER YAPTIĞINI TEK TEK GÖRÜYORUZ'

“İstanbul ve Ankara’yı görüyorsunuz, bunların yaptığı en büyük hizmet heykel açmaktan ibarettir. AK Parti belediyemizin Çorum’da neler yaptığını tek tek görüyoruz. Bayrağımızı bundan sonra kim devam ettirecekse bizim başkanımız o olacaktır. Mazisi zaferlerle dolu AK Partimizin bayrağını Çorum’da yere düşürmedik, düşürmeyeceğiz. Burada karşımızda bir blok var biliyorsunuz. Birbirimizle uğraşmayacağız, kenetleneceğiz. Ne yaparsak yapacağız bayrağımızı yere düşürmeyeceğiz. Gece gündüz başkanımızın yanında sonuna kadar mücadele edeceğiz, sabahlara kadar çalışacağız. Biz hepimiz aynı bayrağın altında, 31 Mart akşamı hep birlikte kazandığımız zaferimizi kutlayacağız."

Programa Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Murat Günay, Memur-Sen Çorum İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Fatih Okumuş, sendika şube başkanları katıldı.

Son Güncelleme: 02.12.2023 17:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AdAM 2023-12-02 20:10:59

Ulu caminin yanina Meydan yapiyo altina otopark yapamiyo Sen kimi neyi methediyorsun bir birinize yag cekmeyi birakin is yapin is yada cekilin isi ehilleri yapsin milletin parasini bosuna harcamayin

Avatar
Mehmet 2023-12-02 21:50:47

Artist asgin. Icraat yok. Sov var

Avatar
Mustafa 2023-12-02 21:24:03

Övülmek yaradana ait olandır gerisi nedir o zaman...birde şu var ki siz beğendiniz ama ben sandıkta göstermek isterim ne kadar sevdiğimi bilmem ki ne desem boş...

Avatar
Allah Razı Olsun 2023-12-02 20:23:15

Aşkın Başkan işimin başında. Geçen gördüm işçilere tek tek tarif etti şurayı şöyle yapın diye. Sonra da işçilerin birim şefleri olsa gerek orada gitti birşey anlattı. Sonra gitti. Umarım dediği şeyleri şef yada işçiler yapmıştır. Kaldırımın bir yerini anlatırken yaşlılar şuradan yürür daha rahat olur filan diyordu. Çalışıyor sağolsun. İşinin başında vesselam.

Avatar
İskilipden 2023-12-02 18:31:11

Aşkın başkan aşkla çalışıyor.
Hetta İskilipe kadar geldi yıllardır asfalt atılması gereken yerleri gören başkana ve ilçe başkanımıza teşekkürler.

Avatar
Memet 2023-12-03 08:26:39

Ne güzel seçildiği bölge insanlarına hizmet vermek içir çabalıyor yurt içi sadece deprem bölgesine gitti yurtdışı da yok bazıları kazakistandan beri gelmiyor.

Avatar
Vatandaş 2023-12-03 02:19:25

Son sözü Hayrettin Karaman söyler,dağılın arkadaşlar.

Avatar
Olmaz 2023-12-03 08:57:07

Adam olmaz bunlar yemin ediyorum. Aşkın başgan kim siyaset kim o ne derse yardımcısı önüne geçiyo yardımcısı başganın emrinin üstüne emredip yapıyor. Yardımcısı belediye başkanı seçilsin de algın da çalışsın