Ahlatcı sert çıktı, ama kime?

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, partisinin toplantısında sert çıktı, ama bu sert çıkışın kime olduğu anlaşılamadı.

27 Mart 2022 Pazar 19:11

GÜLESİN AĞBAL DEMİRER

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, partisinin Danışma Meclisi toplantısında öyle bir esmiş gürlemiş ki, salondan yükselen ‘Varol’ ve alkış sesleri bu esip gürlemenin semeresi olmuş.

Partisinin Gülabibey Mahallesi Mahalle Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan AK Parti İl Başkanı Ahlatcı; “Hiç kimse Çorumlu’nun talep ettiği bir şeye lüks diyemez. Hiç kimse Çorum’da Çorum insanının arzu ve talep ettiği hizmetlere laf söyleyemez. Şunun bilinmesi lazım. Son sözü millet söyler. Millet kimdir? Cumhur’dur. Cumhur’un başı da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bunun böyle bilinmesi lazım.” demiş.

Doğrusu o salonda kim olsa ambians gereği alkışı ve ‘varolllll!’ onaylamasını yapabilir. Ancak şöyle sükûnetlice bir düşününce insanın aklı karışıyor. Çorumlunun bugüne kadar bıkmadan usanmadan istediği iki yatırım var. O da havaalanı ve demiryolu. Demiryolu projesi karınca misali ilerliyor görünüyor. Havaalanına gelince, Çorum’un müstakil havaalanı talebinin önünü kapatan iktidarın etkili ve yetkilileri. Geçmiş dönemlerde görev yapan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlarından kimisi Çorum havaalanı için olumsuz görüş belirttiler. Hatta son Başbakan Binali Yıldırım(eski Ulaştırma Bakanı) Saat Kulesi meydanında Çorumlu’nun gözünün içine bakarak havaalanı için Merzifon’u adres gösterdi.

Özetle Çorum’un haziiiiin bir havaalanı geçmişi var. Koskoca geçmiş ortada dururken iktidarın Çorum temsilcisi Sayın Yusuf Ahlatcı, artık nerden nasıl bir rüzgarı arkasına aldıysa, partisinin toplantısında yukardaki sözleri sarfediyor. Bu sözleri muhalefet partisinden biri söylese anlarız. AK Parti İl Başkanı söyleyince bir tuhaf oluyor insan. İster istemez düşünmeye başlıyoruz; Ahlatcı kime kızıyor, kime esip gürlüyor, kim Çorum’un taleplerine ‘lüks’ diyor, kim Çorum insanının arzu ve talep ettiği hizmetlere laf söylüyor?  Salondan alkış ve ‘varollll’ sesleri yükselse de ortada bir gerçek daha var: Sayın Ahlatcı’nın mensubu olduğu parti  iktidarda ve  iktidar partisi olarak Çorum’a havaalanını getirecek olan yine onlar. Ahlatcı, “Şunun bilinmesi lazım. Son sözü millet söyler. Millet kimdir? Cumhur’dur. Cumhur’un başı da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bunun böyle bilinmesi lazım.” demiş.

AK Parti İl Başkanı Ahlatcı’ya hatırlatmak gerekiyor galiba; Millet bunları çok iyi biliyor. Biliyor ki, millet son sözü söyledi, bugüne kadar AK Parti’yi ülke genelinde iktidara taşıdı. Bilmeyen kim öyleyse? Valla ne kadar düşünsek de Ahlatcı’nın konuşmasını çözemedik. En iyisi vatandaşa havale edelim. Ne de olsa son söz milletin.
 

Son Güncelleme: 27.03.2022 21:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2022-03-27 19:19:03

Ben buraya nasıl çıktım niye çıktım gördünüz ordan geldim buraya çıktım.(alkış) Kemal Sunal filmi.Bana öyle geliyor ki bu millet iş yapmayan milletin Erdoğan sevgisinden nemalanan işi gücü şov yapmak olan bu siyasetçilere son sözü diycek.

Avatar
Bunlar AK PARTİ’li değil akpli 2022-03-27 22:08:42

Sayın ahlatcı Ak Parti il başkanı olduğunu unutmuş galiba Düpedüz iktidar partisini yani kendi partisini Eleştirmiş.

Avatar
tolga 2022-03-27 23:02:19

Çoruma hızlı treni getirin yeter enerjinizi havaalanına harcamayın

Avatar
Fıray 2022-03-28 21:27:20

Bence
İl yönetimi ile vekiller arasında büyük anlaşmazlık ayak kaydırmacalar başlamış
Şimdiden birbirlerine düşmüşler kim büyük diye
Size kimse oy vermedi
Herkes başkana oy verdi
Birinin Çorum yönetimine el atması lazlım acil olarak
Yoksa Çorum düşer

Avatar
hacı 2022-03-28 14:55:12

demirel' in dediği gibi: çorumlu ne ister; ya atama ya tayin.... bizim vekiller ne iş yapar; hiç bir iş....

Avatar
çorumlu 2022-03-28 01:04:00

aman başkanim dikkat et ,eleştiri fikir beyani yasak ..ama çesaretinden dolayı tebrik ediyorum,çorumun zaten vekilleri el kaldir indir başka bi işleri yok

Avatar
Yusuf 2022-03-28 22:34:49

Boş bomboş,üzücü; ama ibret almak İçin fırsat..

Avatar
Batandaş 2022-03-28 11:41:17

Aman boşverin gitsin pide 6 lira olmuş ne konuşuyorsunuz siz Allah aşkına