AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları netleşti

Bu sabaha karşı AK Parti Belediye Meclis üyesi adayları netleşti

17 Şubat 2024 Cumartesi 12:48
AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları netleşti

AK Parti’de Belediye Meclis üyesi adayları belli oldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaarslan başkanlığındaki Genel Merkez yöneticilerinin katılımı AK Parti İl Başkanlığı’nda yapılan toplantı sonrasında  bu sabaha karşı Meclis Üyesi adayları mevcut Belediye Meclis üyesi adaylarından 8 kişinin değişimi ile netleşti.

Edindiğimiz bilgiye göre; Belediye Meclisi Üyeleri Suat Özdoğan, Mustafa Tuzcu, Namık Kemal Batman, Cevdet Yalçınkaya, İdris Keskin, İsmail Bölükbaşı, Reha Kip ve bir isim daha yeniden görev istemedi. Diğer Belediye Meclis Üyeleri ise tekrar aday gösterildi.

Kulislerde MHP’ye Belediye Başkan Yardımcılığı verileceği yönündeki söylentiler doğru çıkmadı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın kontenjan Meclis Üyeleri Belediye Başkan Yardımcıları Lemzi Çöplü, İsmail Yağbat ve Ünsal Yeter oldu. Kontenjana bir de MHP’li Meclis Üyesi Adayı dahil edildi. O ismin de Ali Beyaz olduğu konuşuluyor.

MHP’nin Meclis Üyeliği için 5 isim önereceği öğrenilirken, BBP'den de bir ismin listede yar aldığı belirtiliyor.

Son Güncelleme: 17.02.2024 20:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2024-02-17 13:32:12

Aşkın başkan iyisini bilir bazı yerlerde adaş gösterilmedi mi parti değiştirmeleri oluştu söz de mensup olduğu parti bir bakmışsın hani zübük filmi varya hemen panti değiştirir demezmi yediğin hurmalar şimdi nereleri tırmalar diye bir söz var ya işte tam o laf yerini buluyor. Doğrumu doğru

Avatar
Mustafa Tekneci 2024-02-18 15:12:39

Mustafa Alagöz ilk 3 te olmalı idi yazık yazık çok ayıp etmişsiniz

Avatar
Md 2024-02-19 08:44:34

Neden bütün listeler yok adam gibi yayınlansaya yasak mı?