AK Parti'de değişim beklentisi

Milliyet Yazarı ve AK Parti'ye yakınlığı ile bilinen Gazeteci Zafer Şahin, parti tabanının kapsamlı değişim beklentisi sahadan aldığı örneklerle aktardı.

16 Nisan 2024 Salı 14:37
AK Parti'de değişim beklentisi

Milliyet Yazarı ve AK Parti'ye yakınlığı ile bilinen Gazeteci Zafer Şahin, parti tabanının kapsamlı değişim beklentisi sahadan aldığı örneklerle aktardı.

Yerel seçimlerde AK Parti'nin CHP'den sonra ikinci sıraya gerilemesinin ekonomi ve emekliler kadar aday ve yönetim kadrolarından kaynaklandığını savunan Şahin, Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimde alınan oy oranının CHP; DEM, YRP'nin toplamını geçtiğini hatırlattı. Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tabanın geniş kitleleri tarafından ülkeyi teslim edilecek lider olarak görülmeye devam ettiğini vurgularken, parti kadrolarda yukarıdan aşağışa geniş çaplı değişimin artık kaçınılmaz olduğunun altını çizdi.

'AK Parti'de değişim beklentisi' başlıklı yazının tamamı bu linkte: https://www.milliyet.com.tr/yazarlaar/zafer-sahin/ak-partide-degisim-beklentisi-7112797?fbclid=IwAR0_waJv5LUQRoewLnqF-m1N4hLpKBmxcBKhuB8NDcDJTvUZc-8J7ezSUSo

Son Güncelleme: 16.04.2024 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Değişim 2024-04-16 18:38:38

Değişim AKP ile olmaz istediğiniz kadar değişiklik yapın yinede düzen almaz. Bu mesele Chp yada diğer partiler içinde geçerli. Değişmesi gereken sistemin kendisi olmalı. Asıl mesele kapital sistemi yaşanabilir hale getirmektir.Kapital deyince sadece ekonomi gelmemeli tüm unsurlarıyla Değişim olmalı. Özel sektör anlayışı ile bu işler düzelmez. İhtiyaç olan şey devlet kapitali ile millet kapitalinin ortaklaşa kuracağı patronsuz bir sistemdir. Barış Monconun şarkılarını incelerseniz gerekli sistemin eleştiri ve çözümünü görebilirsiniz. Ahmet Kayayı dinlersiniz sistemin çarpık ve acılı sözlerini görebilirsiniz.Kurani kerimi okursanız. Zalimin ismini çözebilirsiniz. Yada Ebedi Saadeti yaşayabilirsiniz. Değişim Alinin gonderilip Veli'nin gelmesi değil

Avatar
Bu kim yaa 2024-04-16 17:01:56

Baska haber bulamadiniz mi da bU yandas tosunun haberini yapiyorsunuz ? Akp iktidardan gitsin ilk bu tipler elestirir ve gemiyi terk eder. Ciddiye alinacak bir adam degil bu Zafer Sahin.

Avatar
crm 2024-04-17 01:01:27

İlk önce kendi gitmeli hataları .... kapattiği için ona göre akp hiç hatası yok

Avatar
Vatan Millet Sakarya 2024-04-17 02:59:35

Gelen gideni aratıyor. Istakoz yiyeni siyasetçi yapmak yerine istakozu siyasetçi yapsak o bizi yese nasıl olur. Şu memlekette ne sağcı ne solcu olmayacak biri gelsede nalida mikinada vuracak bir iktidar lazım.

Avatar
zafersizz 2024-04-16 15:11:47

Zafer denen bu adam da değişmeli. Bunlar yüzünden millet AKP'den soğudu

Avatar
Geçim sıkıntısı 2024-04-16 15:17:57

Geçim sıkıntısı çekenler,hukukun üstünlüğüne ve demokrasi ilkesine inananlar, bekas safsatasının önüne geçti. Hükümete sarı kartları göstererek, bu maçı oldular. İkinci maça hükümetin kendi sahasındaki maça daha 4 yıl var. Aynı kafayla o maça çıkarlarsa tarihi fark yiyerek,siyaset sahasından silinirler…ona göre haa

Avatar
İsmail 2024-04-16 18:15:26

Akp kim gelirse gelsin değişmez başkanlık sistemi değişmediği sürece her şeye bir kişi karar verdiği sürece kimi getirseniz getirin konu mankenliginden öteye gitmez

Avatar
Vatandas 2024-04-16 22:08:44

Bu adam ve yiğit bulutu besleyeceginize .... besleyin daha faydalı olacaktır