AK Parti'de kritik hafta

Gazeteci Osman Diyadin, AK Parti’de belediye başkan adaylarının belirlenmesine yönelik kritik haftaya girildiğini duyurdu.

10 Aralık 2023 Pazar 20:16
AK Parti'de kritik hafta

Gazeteci Osman Diyadin, AK Parti’de belediye başkan adaylarının belirlenmesine yönelik kritik haftaya girildiğini duyurdu.

Önceki gün sosyal medya hesabı x’den ‘Önümüzdeki haftaya dikkat!’ başlıklı paylaşım yapan Diyadin, şöyle dedi:

AK Parti’de yerel seçimler öncesi kritik hafta. Cumhurbaşkanı Erdoğan önümüzdeki hafta bazı Büyükşehir ve İl Belediye Başkan adaylarını açıklayabilir… AK Parti Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in anketler ve temayül yoklaması sonuçları ışığında ilk raporunu Erdoğan’a sunduğu söyleniyor. Raporda her şehirden 3 ismin yer aldığı belirtiliyor. Bazı illerdeki adaylık için tespit edilen fakat tercih yapmakta zorlanılan bazı isimlerin son karar için Genel Merkeze çağrılacağı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın huzuruna çıkarılacağı söyleniyor."

Son Güncelleme: 11.12.2023 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iskilipden 2023-12-11 14:03:36

İlçemiz eriyor. bu ilçenin düzğün., temiz, dürüst başkana ve üyelere ihtiyacı vardır. lütfen o kadar güzel karakterli aday adayları çıktı ki neden DEĞİŞİM İSTİYOR halk

Avatar
Mustafa 2023-12-11 18:01:54

AK PARTİ MHP İLE İTTİFAK YAPARSA KAZABİLİR GİBİ DURUYOR,YAPMAZSA CHP DE YARIŞA ORTAK.

Avatar
Mecitözülü bir vatandaş 2023-12-16 02:53:18

Mecitözünde baya çalışmalar yapıldı bu seçimde yollar yeniden parkelendi dogalgaz altyapısı fiber optik internet altyapısı su v.b alt yapılar yenilendi yani ben bir vatandaş olarak tebrik etrim yeni gelecek başkan da mecitözünün içini dışını sıcak asfalt yaptırırsa diyecek yok mükemmel olur biz halk olarak çalışma bekliyoruz akp chp farketmez çalışacaksın arkadaşım öyle boş beleş laflara karnımız tok bizim biz öyle kolay kolay hata yapmayız