AK Parti ve MHP tabanına özel mesaj

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, yerel seçime ilişkin partisi ve MHP tabanına özel mesaj verdi.

28 Mart 2019 Perşembe 17:12
AK Parti ve MHP tabanına özel mesaj

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, yerel seçimlere ilişkin CHP’yi sert bir dille eleştirirken, AK Parti ve MHP tabanına da önemli mesajlar verdi.

Çorum’da 24 Haziran seçimlerinin partilere göre oy dağılımını aktaran Ahlatcı, AK Parti’nin merkezde 72 bin oyu bulunduğunu, buna karşın CHP’nin 46 bin 750, MHP’nin 26 bin, İyi Parti’nin 15 bin ve HDP’nin 8 bin 700 oy aldığını hatırlattı.

‘Zillet ittifakı’ olarak adlandırdığı CHP, İyi Parti ve HDP oylarının toplamının 60 binin üzerinde olduğunu vurgulayan Ahlatcı, önce AK Parti daha sonra MHP tabanına şu mesajı verdi: “Gün kızma küsme ve kırılganlık vakti değil. Çorum’da seçmen AK Parti üzerinde birleşmektedir. Karşımızda büyük bir üzüntüyle tekrar ediyorum, evlatlarımıza kurşun sıkmış bir partinin desteklediği, bayrağımızı ıslıklayan, Kürdistan’a mı oy vereceksin dediğinde Kürdistan’a oy vereceğim diyen zillet ittifakının bir parçasını 25 yıl sonra Çorumumumuzda belediye binasına oturtturmayalım. CHP’nin Taş Bina’ya oturma riski vardır. Çorum özelinde böyle bir durum var. Bizim CHP tabanıyla bir sorunumuz yok. Her zaman bazı güçlere karşı dik duran bir Cumhurbaşkanımız var. MHP’li kardeşlerime söylüyorum. Çorum’da MHP güçlü olsaydı Cumhur İttifakı’nı sandıkta yapardık. Bizim CHP tabanı, MHP tabanı ve diğer partilerin tabanı ile bir sorunumuz yok. AK Parti’nin ve zillet ittifakının oyu bellidir. Sağduyulu seçmen ittifakı sandıkta yapar. Seçmen tercihini yapmıştır. Bundan önceki 13 seçimde olduğu gibi Çorum AK Parti’de birleşmiştir. Seçimin kaybettireni değil hep birlikte kazananı olalım.”

AK PARTİ ÖZELEŞTİRİ YAPIYOR MU?

Ahlatcı, ‘Yerel seçime ilişkin tabloyu izah eden açıklamalarınıza karşın AK Parti’nin yerelde kendisine yönelik hiçbir özeleştirisi yok mu?’ şeklindeki bir sorumuza ise, “Özeleştiri tabi ki yapılıyor. Cumhurbaşkanımız bütün konuları not aldı.” diye konuştu.

Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmeler de yapan Ahlatcı, mazlum coğrafyanın umudunun Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan olduğunu, Gezi olayları, 17-25 Aralık, 15 Temmuz darbe girişimi, kara cuma gibi girişimlerin Türkiye’ye yönelik yapılmış operasyonlar olduğuna dikkat çekti.

Son Güncelleme: 29.03.2019 20:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fark etmez 2019-03-28 18:34:05

Yusuf Ahlatçı;şimdi MHP tabanına özel mesaj veriyormuş.Yahu devlet dairelerinde bir tane ülkücü yönetici bırakmadınız.İşe müracaat eden bir tane ülkücüye destek oldunuz mu?Şimdi mesaj veriyor.O,iş bitti.Vatandaş,AKP ye bir ders versin.Aklınız başınıza gelsin.Ülkücüleri CHP üzerinden dizayn edemezsiniz.Ülkücüler kazanamıyorsa,AKP veya CHP nin kazanması fark etmez.

Misafir Avatar
MHP li öğretmen 2019-03-28 20:57:04 @Fark etmez

EML de çalışırken,2016 yılından 8 saat ders ücreti alacağım var.Diğer meslek öğretmenlerininde alacağı var.O tarihte bu ücretleri ödetmediğini düşündüğüm o dönemin MEM yöneticisi ve okul müdürünü yarın görevden aldırın.Oy vereyim.Bahsettiğim ücretinde ödenmesi kaydıyla...

Beğenmedim! (4)
Avatar
Vatandaş 2019-03-28 17:39:54

Trafikte bile magandalık yapan vekil hangi öz eleştiriyi yaptı acaba?

Avatar
CHP mi 2019-03-28 20:28:55

CHP nin adayı ne zaman dan beri terörist oldu. Özgür kılıç bu memleketin evladı değil mi CHP meclis üyeliği yapınca zillet olmadı da başkan adayı olunca mı zillet adayı oldu. Çok ayıp çokkkkkkkk. Kazanınca zillet demeyede devam edin olur mu.

Avatar
Ah et 2019-03-28 20:53:00

"Türk milliyetcilik ile gelmeyin" "her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık" ülkücüler fatiha bile okuyamaz"diyenlerle yanyana olmaktansa kim kazanırsa kazansın.

Avatar
Fen lisesi 2019-03-28 18:08:08

Dilimiz de tüy bitti.Çorum merkezde 2.fen lisesi açılacak mı?Yada kontenjan artırılaçak mı?Yozğat merkezde 2 tane olup. Toplam 600 öğrenci kontanjanı varken Çorum Merkezde 90 kontenjan ve toplam da 420 kontenjan bulunmaktadır. Çorum genç nesillerini heba etmeyelim.

Avatar
Has Çorumlu 2019-03-28 18:48:51

Sayın başkanım doğru diyorsun ama biz ülkücü olarak hiç bir zaman ne iskurda ne tasaron kadro alımında bu kardeşlerimizde değerlendirelim diyen olmadı. Herkesin fikrine saygı duyarım şahsım adına ben sandığa gitmeyeceğim. Keşke geçmiş yillarda 15 temmuz 2016dan bu güne Çorum siyaseti bizim elimizden asla tutmadı.hep biz hep biz anlayışı hakim. Sizi tenzih ederim hem yenisiniz il başkanlığında hemde en güzel yönetimi kurdunuz maalesef çetrefilli bir seçimi toparlamak size düştü. Saygılar.

Avatar
Vay be 2019-03-28 19:24:00

Allah Allah bu ne korku ya bu chp nin adayı terörist filânmı da biz bilmiyoruz bu chp nin seçmeni dağdan şehire inen teröristlerde biz mi bilmiyoruz ben hayatımda hiç chp ye oy vermedim ama bu halkı ayristirmaniz çok yanlış adam adaylığını koymuş corumda herkesin tanıdığı sevdiği bir kişi hâline gelmiş ayıp yaptığınız bu belediye seçimi konuşurken siz iktidar partisisiniz herkesi kucaklayacaginiza bir başka siyasi görüşe mensup insanlara saygısızlık ediyorsunuz taş binaya özgür kılıç yada kenan sahin oturunca dünya başımıza mi yıkılacak ondan önce oturanların neler yaptığını ne çabuk unuttunuz lütfen azımızdan çıkanı kulağımız duysun

Avatar
Yakış madi 2019-03-28 20:14:22

Sn. Ahlatci siz önce görevden alınan belediye başkanınız la ilgili açıklama yapın. Daha sonra görevden alınan il başkanınız neden istifa etti onu açıklayın. Daha sonra chpden iyi partiden mhpden transfer ettiğiniz siyasi figürleri hangi sahihlerler yönetime aldiginizi5açıklayın. Daha sonra bu CHP ve MHP sadet iyi partili adayları ne kadar tanıyıp tanımadığınızı açıklayın. Bu partililer devletine, milletine vergi ödüyor mu onu açıklayın. Bu partililer seçilirse bize sumu, ekmek mi, așmi vermeyecek. Bu partililer seçilirse biz bu şehri terk mi edeceğiz. Bu partililer bize prangami vuracak kimsenin haddine mi düşmüş. Hiç bir partili bu şehrin insanını ayrıştıramaz. Ayıramaz adaletsizlik yapamaz.Bu şehir corum lularin bu şehir üç beş kişinin at kosturacagi yer değil. Siz neyi kimden alıyorsunuz. Siz mi karar veriyorsunuz kimin bu şehri yonetecegine Sn. Ahlat çi