‘Allah’tan korkun’ dedi, veryansın etti

İyi Parti Sungurlu İl Genel Meclisi Üyesi Ercan Şahin, İnegazili ve Aşağıbeşpınar köylerine yapılan yatırımları inceledikten sonra veryansın etti

30 Eylül 2019 Pazartesi 13:36
‘Allah’tan korkun’ dedi, veryansın etti

Sungurlu’nun İnegazili ve Aşağıbeşpınar köylerine yapılan yatırımları inceleyen İyi Parti Sungurlu İl Genel Meclisi Üyesi Ercan Şahin, “Allah’tan kokmuyorsanız, kuldan utanın” dedi.

YAPTIKLARI 2, BOZDUKLARI 20 KİLOMETRE
Serkan Şansever imzalı habere göre, İnegazili Köyü yolunda incelemelerde bulunan Ercan Şahin, “Bu yapılan işlerin denetmenleri ne iş yapar.? Nasıl olur verirler.? Allah rızası için şu İnegazili yolunu nasıl yapıyorlar.? Yaptıkları 2 kilometre yol, heşledikleri 20 Km. O kamyonlara 40 ton, 50 ton yükleyenleri kontrol eden de yok. Yazıktır, bu para hepimizin, milli servetimiz günahtır” dedi.

BU BİZİM MİLLİ SERVETİMİZ
Aşağıbeşpınar Köyü sulama kanalının baştan savma yapıldığını iddia eden Şahin, “Duyarlı vatandaş Mustafa Bey’e teşekkür ederim. Bu nasıl denetmen, bu nasıl kontrolör, bu nasıl denetim, bu nasıl Müteahhit. Beton ölçümü yapılmıyor mu? Şimdiden dökülmeye başlamış. Geçit yerleri yapılmamış. Allah’tan korkmuyorsanız kuldan utanın. Bu bizim milli servetimiz” ifadelerini kullandı.

SUNGURLU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165