Altındağ’da yeniden Balcı

Ankara'nın ilçe belediye başkan adayları da kulislere sızarken, Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı'nın yeniden aday gösterileceği bilgisi paylaşıldı.

18 Ocak 2024 Perşembe 22:28
Altındağ’da yeniden Balcı

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok olması kesinleşirken, Altınok'tan sonra Ankara'nın ilçe belediye başkan adayları da kulislere sızdı.

İnternethaber'ie göre; Ankara'nın Altındağ İlçe Belediye Başkanı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı’nın yeniden başkan adayı olacağı bilgisi paylaşıldı.

Haberin detayı bu linkte: https://www.internethaber.com/kulislere-sizdi-ak-partide-turgut-altinoktan-sonra-ankara-ilce-belediye-baskan-adaylari-da-belli-oldu-2348814h.htm

Son Güncelleme: 18.01.2024 20:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YÖRÜKOĞLU 2024-01-23 15:10:35

Sayın Asım BALCI'nın Çoruma ne faydası veya katkısı olmuş, Bende bir Çorumluyum ve 2023 te 16 Ağustos günü Ankarada bi işim vardı,ufaktan bi sıkıntım vardı,kendisini de Çorum imam hatip lisesinden tanırım,görüşmek için Altındağ belediyesine gittim,bizi üst kata aldıkları yer belediyenin ALTIN MASASI imiş,bir bayan görevli geldi ve Adımı soyadımı aldı ve gittti 3 dk sonra geldi,başkanın halk gezmesinde olduğunu söyledi,ve cep telefonumu aldı gün içinde arayabileceklerini söyledi,ben akşam saat 17' ye kadar belediye yakınlarında bulundum fakat ne aradılar ne de sordular,yani sayın başkan belediyede halkın sorunlarını çözmek için masanın adını ALTIN MASA koymuş fakat,daha benim kendisinden ne konuda yardım isteyeceğimi dahi bilmeden,böyle bi tavır sergilemesi karşısında,sayın başkanın nazarında bırak altını PUL kadar değerimizin olmadığını bi Çorumlu olarak iliklerime kadar anlamış bulunmaktayım.

Avatar
Halk... 2024-01-23 19:58:26

Ankara sokaklarında kime sorsan mutlaka bir Çorum'luya rastlardın ve işini de hallederdi.
Ne diye akşama kadar bekledin.