Anaç iddialı konuştu

Yeniden Refah Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Av. Yaşar Anaç, 1994 ruhuna atıfta bulunarak, "Arif Hocamızın bıraktığı yerden devam edeceğiz" dedi.

29 Şubat 2024 Perşembe 13:59
Anaç iddialı konuştu

Yeniden Refah Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Av. Yaşar Anaç, 1994 ruhuna atıfta bulunarak, “Çorum’da merhum Arif Ersoy hocamızın kaldığı yenden şehre hizmete devam edeceğiz.” dedi.

YRP Başkan Adayı Yaşar Anaç, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılaştıklarını belirten Anaç, sandığa küsenlerin, değişim isteyenlerin, gidişattan memnun olmayanların odak noktası, buluşma adresi olacaklarını savunuyor.

MERHUM LİDERLER TÜRKEŞ, ERBAKAN VE YAZICIOĞLU

Anaç, Alperen Ocakları Çorum İl Temsilciliği ve Muhsin Tavır Derneğini ziyaret etti. Kamu Sen Çorum İl Temsilciliğini de ziyaret eden Anaç, “1991 yılında seçim ittifakı yapan iki büyük lider merhum Alparslan Türkeş ve merhum Necmettin Erbakan hocamızın aynı karede yer aldığı siyah beyaz bir fotoğrafı kendilerine hediye ettik'' dedi.

BİRLİK VE ODA BAŞKANLARINA ZİYARET

Esnaf Kefalet Kooperatifi, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası, Pankobirlik, Diyanet Sen, ÇOSİAD’ı da ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Av. Yaşar Anaç, ziyaretlerde oda ve birlik başkanlarıyla ilgili sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde istişarelerde bulundu.

‘ARİF ERSOY HOCAMIZIN KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEĞİZ’

Yaşar Anaç yaptığı açıklamada, “Yeniden Refah Partisi olarak seçim çalışmaları döneminde ve 31 Mart sonrasında ki Milli Görüş Belediye Başkanlığımızın döneminde de sivil toplum kuruluşları ve hemşehrilerimizin yanında ve yakınında olmaya devam edeceğiz. Bizim siyaset anlayışımız seçimden seçime duyulan bir ilgi olmayıp, bilakis şehrimize ve milletimize olan kara sevdamızdır. Tüm ziyaretlerimizde hemşehrilerimiz ile olan buluşmalarımızda partimize gösterilen ilgi, alaka ve destek her geçen gün katlanarak artmaya devam etmektedir. Bu ilgi ve destek için kendilerine müteşekkiriz. 31 Mart akşamı Milli Görüş zaferimizin sevincini tüm hemşehrilerimiz ile birlikte yaşayacağız inşallah. 1994 ruhu ile merhum Eski Belediye Başkanımız Arif Ersoy hocamızın kaldığı yerden Bismillah diyerek şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz'' dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Þgþğgttþþ5þþhttgtťt3tgþgþtrť 2024-02-29 14:22:31

Ğrtgggrtwg2.eþþgț37tgggtþþtþ

Avatar
komedi 2024-02-29 17:28:50

ERBAKAN HOCA SİZİ GÖRSE KEMİKLERİ SIZLARDI. ARİF HOCA OTURUP AĞLARDI. NE GARİP DÜNYA

Avatar
Corum 19 2024-03-01 07:56:07

Evet buharanin belli kisilerle birlikte imara acilip kose donulmesi vizyonu

Avatar
YİNE BEN 2024-03-01 09:51:29

sende ne o ruh var ne de kalıntısI... amaç ve BAŞSIZLIK EMANETE SAHİPSİZLİK içinizde ki HIRS GÖZÜNÜZÜ KÖR ETMİŞ İYİNİN YANINDA DURMAYI ONA DESTEK VERMEYİ KENDİNİZE AR EDİNMİŞSİNİZ...SİZDE DEĞİL İKTİDAR MUHTAR BİLE OLMAZSINIZ.....

Avatar
emekli öğretmen 2024-03-04 02:24:20

Yaşar ilk ziyareti külcüye yaptığı gün bitti. geçmiş olsun. Külcü'ye helal olsun akp'ye kaybettirmek için iyi çalışıyor.

Avatar
İSKİLİP 19 2024-03-01 08:00:52

İskilipde bu siyasi parti bir aday lehine istifamı edecek, mevcut b. Şimdi başka partiden aday, taksici olayı oldu İskilipde peki eğer doğru ise refah = bbp adayı nesıl yanyana konuyucak hangi refahı bu adaya oy verir, ha koltuk altında neler çıkacak kalkmamak için bu kadar çırpınma çok soru işareti mevcut