Anaç'tan Zanaatkarlar'a harç kolaylığı ve destek sözü

Yeniden Refah Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Av. Yaşar Anaç, seçilmesi halinde Zanaatkarlar ve benzeri kuruluşlara harç kolaylığı ve gereken desteğin verileceğini açıkladı.

28 Şubat 2024 Çarşamba 17:43
Anaç'tan  Zanaatkarlar'a harç kolaylığı ve destek sözü

Yeniden Refah Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Av. Yaşar Anaç, S.S Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi gibi toplu işyeri yapımını üstlenen kuruluşlara belediyenin harç konusunda kolaylık sağlaması gerektiğini belirterek, seçilmesi halinde kooperatife her konuda destek vereceğini söyledi.

ANAÇ ZANAATKARLAR’I ZİYARET ETTİ

Anaç, seçim çalışmaları kapsamında İl Başkanı Nuri Kuşçu, belediye meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri ile birlikte Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ni ziyaret etti.

KİMLER KATILDI?

Zanaatkarlar Küçük sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkcı, yönetim kurulu üyeleri Halit Bölükbaşı, Yalçın Keşçi, Numan Özçetin ve Alihan İdikut, yüklenici firma yöneticileri İrfan Yaşar, Emre Yaşar ve Çağrı Yaşar ile kooperatif çalışanları tarafından karşılanan Anaç, belediye başkanı seçilmesi halinde yapacağı bazı projeleri anlattı.

ANAÇ: ‘ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJE’

PANKOBİRLİK Başkanı Ahmet Pehlivan, Pazarcılar ve Sebzeciler Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Cumhur Palabıyık, Çorum Muhtarlar Derneği Başkanı Hacı Koca ile bazı kooperatif ortaklarının da yer aldığı ziyarette konuşan Anaç, seçim çalışmaları sırasında gittikleri her yerde ilgi ile karşılandıklarını dile getirdi.

Millete hizmet etme yollarından birinin siyaset olduğu gibi bir diğerinin de insanları mülk sahibi yapmak için kurulan kooperatifler olduğunu vurgulayan Anaç, Çorum’da da Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi’nin esnaflar için çok önemli bir proje olduğunu söyledi.

'BELEDİYE HARÇLAR DAHİL GEREKEN DESTEĞİ VERECEK'

Türkiye’de yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen esnafları işyeri sahibi yapabilmek adına çalışan Zanaatkarlar Kooperatifi başkan ve yönetimi ile emeği geçenleri tebrik eden Yaşar Anaç, 31 Mart’ta başkan seçilmesi halinde Zanaatkarlar Kooperatifi için belediye imkanlarından yapılması gereken desteği sağlayacağının sözünü verdi. Anaç, ayrıca toplu yapılan işyerlerine belediyenin harçlar konusunda kolaylık sağlaması gerektiğini dile getirdi.

FINDIKÇI BİLGİ VERDİ

Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kooperatifin tamamlandığında yaklaşık 1000 esnafın işyeri sahibi olacağını belirten Fındıkcı, bugüne kadar yapılan harcamanın da 700 milyonu bulduğunu kaydetti.

Fındıkcı, Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Yaşar Anaç’a da seçimlerde başarılar diledi.

Son Güncelleme: 28.02.2024 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necmettin 2024-02-29 05:43:00

Yaşar bey Çorum için büyük bir umut oldunuz inşAllah muzaffer oluruz sizinle

Avatar
Esnaf 2024-02-29 10:49:27

Yolun açık olsun Yaşar başkanım. Çorum umudusunuz projelerinizle inşaAllah.

Avatar
Vefa 2024-03-01 20:14:11

Yaşar bey oyum sizden yana ve yakın çevremde size ılımlı bakıyor inşAllah sonucu Çorum için hayırlı bir zafer olur