Anaç’ın hemşehrileri Yeniden Refah’ta

Çorum'un Bayat İlçesinde 50 kişi Yeniden Refah Partisi saflarına katıldı.

19 Şubat 2024 Pazartesi 14:43
Anaç’ın hemşehrileri Yeniden Refah’ta

Çorum'un Bayat ilçesinde 50 kişinin Yeniden Refah Partisi saflarına katıldığı açıklandı.

KUŞÇU: 'AK PARTİ ÜYELERİ KATILDI'

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nuri Kuşcu, AK Parti Bayat teşkilatından istifa eden 50 kişinin partilerine katıldığını iddia ederek, ''AK Parti Bayat teşkilatından ve üyeliklerinden istifa edip partimize katılan çok kıymetli misafirlerimiz var. Partimize halkın teveccühü günden güne artıyor. Bu bize şunu gösteriyor ki Yeniden Refah Partisi artık seçimlerin kilit partisi değil, tek favori partisidir. Bizler Yeniden Refah Partisi olarak Bayat'ı hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız'' dedi.

ANAÇ: 'BABA OCAĞINA GELDİNİZ, HOŞGELDİNİZ''

Yeniden Refah Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Av. Yaşar Anaç ise''Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Çorum Belediye Başkan Adaylığı görevi verildiğinde, baba ocağımızdan yeniden bismillah demiştik. Biz aslından yeni gelmedik, geri geldik. Bugün burada olanlara baktığımda daha öncesinde Refah Partisi'nde görev alan ve çalışan bir sürü abilerimiz var. Bende onlara diyorum ki, siz yeni gelmediniz baba ocağınıza geri geldiniz, hoş geldiniz diyorum. Ve son olarak ilk basın toplantımızda bizi izlemeye devam edin demiştik yine diyoruz. Bizi izlemeye devam edin'' dedi.

'MİLLİ GÖRÜŞ SANCAĞINI BAYAT'TA DALGALANDIRACAĞIZ'

Yeniden Refah Partisi Bayat Belediye Başkan Adayı Mehmet Duymuş, ise, Milli Görüş bayrağını ve ahlaklı belediyecilik anlayışını yeniden tesis edeceklerini savundu.

Son Güncelleme: 19.02.2024 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adem 2024-02-21 09:55:25

Menfaat dünyası bugün orayı terkettiler yarın sizi terkedecekler. Alışkanlık.Teşbih alışkan şey lastik tutmaz