Aşgın'a proje ve tanıtım tepkisi

gelecek Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı İsmail Barış Coşgunsu, Melikgazi Konut ve Ticaret Merkezi projesi ve tanıtım yetersizliği üzerinden Başkan Aşgın'a yüklendi.

24 Mart 2024 Pazar 00:44
Aşgın'a proje ve tanıtım tepkisi

Gelecek Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı İsmail Barış Coşgunsu, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın Melikgazi Konut ve Ticaret Merkezi projesine bazı sorularla itiraz etti. Coşgunsu, kentin tanıtım yetersizliğine dikkat çekerek isim vermeden yine Aşgın'a yüklendi.

Coşgunsu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Her fırsatta yatay mimariden bahseden Sn. Belediye Başkanımız bu görseli başka bir yerden kopyala-yapıştır yöntemi ile mi almıştır, yoksa Çorumlu'nun malı dediği bu araziyi zengin mutlu bir azınlınlığa peşkeş çekme niyeti ile mi hazırlamıştır?
Çorumlu'nun malı yine Çorum halkının olacaktır. Bu bölgenin 3-5 yandaşa peşkeş çekilmesine asla müsade etmeyeceğiz." ifadelerine yer verdi.

ÇORUM'UN TANITIMINI YAPAMADIKLARININ GÖSTERGESİ

Gelecek Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı İsmail Barış Coşgunsu, TV 8'de yayınlanan yarışma programında 'Hangi şehir daha kalabalık' sorusuna Yozgat cevabının verilmesini manidar bularak, kentin tanıtımının yetersizliği üzerinden isim vermeden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve AK Parti iktidarının yerel temsilcilerine yüklendi.

Coşgunu yaptığı açıklamada, "Son döneminde 'Gerçek Belediyecilik' sloganı ile 2. defa göreve talip olan, 20 yılı aşkın süredir bu koltukları işgal eden aynı siyasi görüşün, güzel Çorumu'muzun tanıtımını yapamadıklarını ispatıdır. Yazık kaybolan yıllarımıza. M.Ö. 6000'li yıllara dayanan geçmişi, Hitit medeniyetinin başkenti kadim Çorum Şehrimiz 111.839 fark ile Yozgat'tan daha kalabalık bir şehirdir. Bu sorunun cevabının biran önce düzeltilmesini istiyoruz"dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSKİLİP 19 2024-03-24 04:45:42

Alnının akıyla Aşkla çalışıyor Aşkın başkan devam

Avatar
İskilipden 2024-03-24 07:57:52

İlçede yağmur yağdımı şemdide öyle çukurlar çamurdan insanlara araçların sıçratmasından artık gına geldi.

Avatar
İskilipli 2024-03-26 01:30:15

Allah'a şükür sülük süz İskilip.