Aşgın’a ‘make-up artisti’ yakıştırması

İYİ Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’a makyaj sanatçısı anlamına gelen 'make-up artisti' yakıştırmasında bulundu.

07 Mart 2024 Perşembe 16:40
Aşgın’a ‘make-up artisti’ yakıştırması

İYİ Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’a, ingilizce dilinde makyaj sanatçısı anlamına gelen 'make-up artisti' yakıştırmasında bulundu.

Partililer 31 Mart yerel seçimleri öncesi esnafa ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

İYİ Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Kontenjan Adayı Bekir Özsaçmacı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Hakan Kaynar ile birlikte Çorum Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Aşkın Çağlayan’ı ziyaret etti.

ERTEKİN: 'VİZYONUMUZLA GELİYORUZ'

Berber ve kuaför esnafının sorun ve talepleri hakkında bilgi alan Ertekin, “Biz sosyal belediyecilik misyonunu benimseyip Çorum’a vizyonumuzla geliyoruz” diye konuştu.

AŞGIN'A 'MAKE-UP ARTİSTİ'

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin, “Berberler ve Kuaförler Odası ziyaretimizde gördük ki; mevcut belediye başkanı makyözlerle yarışıyor, şehre makyaj yaparak makyözlere rakip olmuş. Mevcut belediye başkanına esnaf yeni ünvanını vermiş: “make-up artisti” (makyaj sanatçısı)

31 Martta artiste hemşerilerim cevabını verecektir Biz sosyal belediyecilik misyonunu benimseyip Çorum’a vizyonumuzla geliyoruz.
Sosyal belediyecilik kapsamında ilimizdeki ihtiyaç sahiplerine yönelik evde temizlik, sıcak yemek ve sağlık hizmetleri yanında Belediyemiz, evde berber hizmeti sunacak; 65 yaş üstü, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ücretsiz evde berber hizmeti verilecek, bu hizmet semt berber ve kuaförlerince karşılanacak, her vatandaşımız ve tüm esnafımız bu hizmette yer alacak” dedi.

Oda Başkanı Aşkın Çağlayan ise sektörün sorunları hakkında İYİ Parti heyetine bilgi verdikten sonra, nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iskilipden 2024-03-07 16:51:42

HERKES AYNAYA BAKSIN ALNININ AKI İLE ÇALIŞIYOR AŞkın Başkan çalışmaya devam. yapılacak çok şey var

Avatar
Taner 2024-03-07 22:46:13

Aşgın iyi bir reklamcı . Basını ve algı işini iyi idare ediyor . çok konuşması çekilmez

Avatar
Bence 2024-03-08 03:25:05

Aha şuraya yazıyorum. Yüzde 5 i geç seni başkan ilan edeceğim. Kurduğun cümleye bak ağzı olan konuşuyor.

Avatar
crm 2024-03-08 15:17:02

kıraathaneci abim... yine kıraathaneci ağzı ile sallamış bir şeyler,
buraya yazıyorum. Çorum'dan iyi partiye oy çıkmaz, iyi parti=çakma ülkücüler...
ben seni tanıyorum. sen has bir ülkücüsün. ne işin var çakmaların partisinde...

Misafir Avatar
İsmail 2024-03-08 17:22:05 @crm

Ülkücü akp ile el ele iyi partideki ülkücü tayfası ni bilmiyorum yalnız MHP içindeki kendisini ülkücü olarak tanımlayan tayfayı Alparslan Türkeş mezardan kalksa ne yapacağını gayet iyi biliyorum

Beğenmedim! (1)
Avatar
Önce vatan 2024-03-08 06:08:39

vizyonu misyonu olan özünden sapmaz çamur at izi kalsın daha düne kadar CHP ile adım atanlar seloya kahvaltı sözü verenler yıllar önce sözüm ona dava adamı geçinenler insanlık farklı adamlık farklı nasıl bakarsan öyle görürsün yapılan hizmetleri belediyenin sitesine bakıp görmek zor değil ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol çık deki benim projelerim bunlar ekibim bunlar olacak yapılanların üstüne katacağız de millet takdir etsin yazacak çok şey var ama kim anlar?

Avatar
YİNE BEN 2024-03-09 10:08:29

TERBİYESİZLİĞİNİZ GEÇMİŞİNİZE YAPTIĞINIZ HAİNLİKTE .AŞİKAR .ÇOĞUNUZ BIYIKLARINIZI KESTİNİZ SAHNELERİN ARANAN TRANFER ARTİST MARALA BENZEDİNİZ ÇOĞUNUZ DA BIYIKLARI MİLLİYATSİZ MİLLİYETCİ HAVASINDA ARTİST GİBİ GEZİYORSUNUZ..TERBİYESİZLİĞE DEVAM MARALIN SON SEÇİMİ BU AHANDA BURAYA YAZIYORUM...

Avatar
Kemal tunç 2024-03-09 02:38:05

Daha düne kadar akp selonun yanında değil miydi kardeşim.Sende de erken bunama mı var Genel başkan Siirt ten vekil seçilip olmadımı.sen o günleri unuttunmu.Açılım kaçırım dediler millete kandırdılar uyan uyuma

Avatar
ali ak 2024-03-10 16:16:27

ey iyiparti adayı daha düne kadar .... Türk Milleti ve 7 nesil sizin menfaat için vatanı devleti nasıl .... nasıl dayanak olduğunuzu ateistlerle hainlerle elele kolkola olduğunuzu unutmaz, ama sizde utanma olsa sokağa çıkmamanız gerekir ama oda yok,sadece bir diliniz var oda hayal ve yalan peşinde, millet sizi artık çok iyi tanıyor, size sadece görüntüde Türk ve müslüman perde arkasında şeytana tabi olanlar oy verecek, seçimin ertesi günü azıcık yüzün varsa sokağa çıkma