Aşgın’dan ilk mesaj

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın yeni dönemde adaylığı Cumhurbaşkanı tarafından ilan ederken, ilk mesaj da geldi.

18 Ocak 2024 Perşembe 15:34
Aşgın’dan ilk mesaj

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın yeni dönemde adaylığı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna ilan edilirken, ilk mesaj da geldi. Başkan Aşgın Çorum Yüzyılı’nı yeni dönemde hep birlikte inşa edeceklerini vurguladı.

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI

Ankara’da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda Cumhur İttifakı'nın Çorum Belediye Başkan adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın olarak açıklandı. Başkan Aşgın yaptığı açıklamada kendisine güvenerek yola devam kararı alan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve her zaman desteklerini hissettiği Çorum halkına teşekkür etti.

Başkan Aşgın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve mensubu olmaktan şeref duyduğum partimin güvenini bir kez daha hissetmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Partimizin tekrar Çorum Belediye Başkan adayı olarak gösterilmenin onurunu yaşıyorum. Öncelikle, bu büyük sorumluluğu bana bir kez daha layık gören Cumhurbaşkanımıza, değerli hemşehrilerime, teşkilat mensuplarımıza, parti yöneticilerimize ve Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi’ne şükranlarımı sunuyorum. Hemşehrilerimizin teveccühü ve destekleriyle geçmiş dönemde elde ettiğimiz başarıları, önümüzdeki dönemde de birlikte daha büyük başarılara dönüştüreceğimize inancım tamdır.

HEDEF ÇORUM YÜZYILI

Çorum'a hizmet etme aşkıyla çıktığımız bu yolda, şehrimizi daha yaşanabilir, daha modern ve daha kalkınmış bir yer haline getirmek için bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi şeffaf, katılımcı, samimi ve dürüst bir yönetim anlayışı ile halkımızı hizmet etmek ve şehrimizi geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Tevazu, samimiyet ve gayretle Çorum Yüzyılı’nı yeni dönemde hep birlikte inşa edeceğiz.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

31 Mart seçim sürecini hemşehrilerimizin desteğiyle, birlik ve beraberlik içinde, sevgiyle ve kardeşlikle tamamlayarak Çorum'u hep birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağız. Siz değerli hemşehrilerimden aldığımız destek ve dualarla bizlere verilen bu görevi layıkıyla yerine getirmek için gece gündüz demeden aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere, şehrimize hizmetkar olmayı nasip eyleyen Rabbime hamd ediyorum."

Son Güncelleme: 18.01.2024 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2024-01-18 16:55:46

Perşembenin gelişi Çarşambadan belli . Çorum geri geri ilerledi . Bir kale işini çözemedi. Vizyonsuz

Avatar
AdaM 2024-01-18 16:48:23

Bakalim cimento arazisini ne yapacaksin?

Misafir Avatar
murat 2024-01-19 11:28:22 @AdaM

parça parça satacak...

Beğenmedim! (0)
Avatar
Çorumlu 2024-01-18 19:05:44

Çimento arazisi ni parselleyip mütahittere peşkeş çekecekler 8 bölge büyük rant kapısı olucak