Asım Balcı’ya destek verdi

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Adalet Bakanı ile birlikte Altından Belediye Başkan Adayı hemşehrimiz Asım Balcı'ya destek verdi.

02 Mart 2019 Cumartesi 18:40
Asım Balcı’ya destek verdi

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’le birlikte Ankara Altındağ Belediye Başkan Adayı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı’nın Hacı Bayram Seçim Bürosu açılışına katıldı. Hemşehrimiz Asım Balcı’ya destek veren Kavuncu, “Altındağ, değerli hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı ile büyük bir şans yakaladı. Vizyon ve tecrübesiyle Altındağ’ı geleceğe taşıyacak."dedi.

Hacı Bayram Seçim Bürosu açılışına katılan Altındağlılar, tezahüratlarıyla ve sevgi gösterileriyle karşıladığı Balcı’ya tam destek verirken, açılış törenine katılan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de, Balcı’dan çok özel ifadelerle bahsetti.

Kavuncu, Asım Balcı’nın büyük bir oy oranıyla göreve geleceğinden emin olduğunu belirttiği açıklamasında, “Değerli kardeşimiz, hemşehrimiz Asım Balcı, bu zamana kadar üstlendiği tüm görevlerini hakkıyla yerine getiren, bizlere de her zaman gurur yaşatan başarılı bir kardeşimizdir. Altındağ Asım Balcı ile şaha kalkacak. Büyük bir sevgi seli var. Başarısı daim olsun inşallah.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 03.03.2019 00:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165