Atak’tan 3 geriye teşekkür!

CHP Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayları açıklandıktan sonra meslektaşımız Güngör Atak’ın paylaşımı hem düşündürdü hem de gülümsetti.

20 Şubat 2024 Salı 20:24
Atak’tan 3 geriye teşekkür!

CHP Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayları açıklandıktan sonra merkez İl Genel Meclisi 5. Sıra Adayı meslektaşımız Güngör Atak’ın paylaşımı hem düşündürdü hem de gülümsetti.

'2. SIRADAYDIM, 5’E GERİLETTİ' İDDİASI

Atak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, Çorum merkez CHP İl Genel Meclisi 2. Sıra adayı iken, CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız’ın girişimiyle 5. Sıraya gerilediğini iddia etti. Atak’ın, il genel meclisi sıralamasında kendisini gerilettiğini ileri sürdüğü Tahtasız’a teşekkür etmesi hem düşündürdü hem de gülümsetti.

İşte Atak’ı o paylaşımı:

“Şahsımı Cumhuriyet Halk Partimize İl Genelde iyi temsil edeceğimi Düşünerek 2. Sıra Çorum İl Genel Meclis Üyesi Olarak Yazan Merkez İlçe Başkanım Utku Ulaş Taşar ve İl Başkanımız Dinçer Solmaz'a Teşekkür Ediyorum MYK'da 2. Sıradan 5. Sıraya Gerileten Milletvekiliimiz Mehmet Tahtasız'a Ayrıca telefonda teşekkür ettim."

Bu arada Güngör Atak’ın kendisinin olduğunu iddia ettiği CHP 2. Sıra  İl Genel Meclisi Adayı ise eski il başkanı Ümir Er oldu.

Son Güncelleme: 20.02.2024 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet canıtez 2024-02-20 21:01:18

Etme bulma dünyası...daha hakkettiğinize inmediniz.. Sabredin...

Avatar
Corum 19 2024-02-20 21:03:25

Fazla DEM lenmenin sonuclari