Bakan talimatı verdi

AK Parti Çorum Milletvekilleri'nin yol talebini dinleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan, Karayolları Genel Müdürü'ne talimat verdi.

18 Eylül 2018 Salı 13:19
Bakan talimatı verdi

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile görüştü.

Yapılan açıklamaya göre, Bakan talimatı verdi ile yapılan görüşmede, İskilip-Çankırı, İskilip-Çorum, Osmancık, Ortaköy, Çorum-Mecitözü, Sungurlu-Çankırı yolu, Kırkdilim tüneli ele alınırken, yatırımların hızlandırılarak projelerin bir an önce bitirilmesi istendi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ise Çorum’un karayolu ağı ile ilgili taleplerinin tamamlanması için Karayolları Genel Müdürü’ne talimat verdi. Bakan Turan, Çorum’un taleplerinin bizzat takipçisi olacağını, yerinde inceleme yapmak üzere Çorum’a geleceğini ifade etti.

ADALET BAKANI ÇORUM’A DAVET EDİLDİ

AK Parti Milletvekilleri Ceylan, Kaya ve Kavuncu, ikinci görüşmeyi Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile yaptı. Görüşmede Adalet Bakanlığı’nın yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, Bakan Gül Çorum’a davet edildi.

Son Güncelleme: 19.09.2018 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ensarcı 2018-09-19 01:21:16

Kravat nerde kavuncu orayı bostan mı zannettin