Başkan Çıplak, 'Sorunlara vakıfız' dedi, dönüşüme dikkat çekti

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet ihsan Çıplak, Çorum'da mahalle ve köylerin sorunlarına vakıf olduklarını belirterek, kentsel dönüşüme dikkat çekti.

21 Mart 2024 Perşembe 18:00
Başkan Çıplak, 'Sorunlara vakıfız' dedi, dönüşüme dikkat çekti

Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmaları kapsamında mahalle muhtarlarını ve köy muhtarları derneğini ziyaret etti
Ziyaretlere MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Türk Büro Sen Genel Başkan Yardımcısı Sami Çam, İl Genel Meclis Üyesi Adayları Sinan Eryücel, Yener Ceylan, il ve merkez ilçe yöneticileri katıldı.

SENDİKACI SAMİ ÇAM DESTEK VERDİ

MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, parti olarak gerek mahalle gerekse köy muhtarları ile koordineli bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti.

BELEDİYE’DE CUMHUR İTTİFAKI, İL GENEL’DE 3 HİLAL

Çorum merkezde Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliği seçimlerinde oy pusulasında Cumhur İttifakı olarak, İl Genel Meclis Üyeliği Seçimlerinde ise oy pusulasında MHP ve Üç Hilalli parti logosuyla yer aldıklarını hatırlatan Çıplak, adil ve eşit hizmet için muhtarlardan destek istedi.

MUHTARLARDAN DÖNÜŞÜM VURGUSU

Mahalle muhtarlarını ziyareti esnasında Çorum’un eski mahallelerinin kentsel dönüşüme ihtiyaç duyduğunu belirten Çıplak, parti olarak kentsel dönüşümü önemsediklerinin üzerinde durdu.

YENİ DÖNEMDE KENTSEL DÖNÜŞÜM SÖZÜ

Kentin geleceğe hazırlanabilmesi ve deprem riskinin göz ardı edilmemesi adına kentsel dönüşümün bir ihtiyaç olduğunu vurgulayan Çıplak, Çorum Belediyesi’nin kentsel dönüşüm konusunda baya bir mesafe kat ettiğini, yeni dönemde de Cumhur İttifakı olarak kentsel dönüşüm için yoğun bir mesai harcayacaklarını ifade etti.

MAHALLE VE KÖYLERİN SORUNLARINA VAKIFIZ

Merkezde ki mahallelerimizin ve köylerimizin altyapıdan üst yapıya tüm sorunlarına vakıf olduklarını kaydeden Çıplak, “Partimizin merkezde 20 yılı aşkın süredir İl Genel Meclis Üyesi bulunmamaktadır.  Eşit ve adil hizmet anlayışıyla sizlerin destekleriyle bu dönem mecliste MHP güçlü bir şekilde yer alacak. Köylerimizin sorunları ve bu sorunların çözüme kavuşturulması adına tüm muhtarlarımızla devamlı istişare içerisinde olacağız. Ayırmadan ayrışmadan her köye eşit hizmet götüreceğiz. Önceliğimiz köylerimizin acili yet arz eden sorunlarını çözüme kavuşturmaktır.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 21.03.2024 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2024-03-21 18:26:14

İlçemizde ByRm Gül adlı şahıs facebook dün tuhaf açıklamalarda bulunuyor neler olur önümüzdeki günlerde

Misafir Avatar
iskilipden 2024-03-22 13:46:36 @İskilipli

bu yorumcu arkadaş sürekli yazılar yazıyor sonra siliyor. Belediye emekli çalışanı olan bu arkadaş mevcut başkan hakkında yorumlar ve olaylara yorum yapıyor ancak araştırılır mı bilinmez Recep Çintiriz olayı varki hele gariban başına gelen doğru ise büyük vebal var

Beğenmedim! (0)
Avatar
İskilipden 2024-03-21 18:29:44

Gerçek çizgiyi hiç değiştirmediniz sağlam adaylarla yola devam çürük aday adayları temizlendi 1 Nisan a az kaldı

Avatar
Çorumlu 2024-03-21 20:28:00

ByRm Gül adlı kullanıcı tuhaf olaylardan bahsediyor. Araştırmalı. Bu yayın ihbar kabul edilmeli Recep olayı tuhaf.

Avatar
İhsan 2024-03-22 05:21:00

Canım kardeşim samimi olduğunu biliyorum ama bu ülke genelinde bir sorun zaten ve ülkenin olmazsa olmazı oldu, yani bu iş ağırlık koyan başarılı ekonomi çıkarabilen lider işi

Avatar
YTD 2024-03-22 08:59:06

Hangi vasıfla kentsel dönüşüm çalışması yapılacak anlayamadım. AKP den rica edilecek sanırım...

Avatar
Alperen 2024-03-24 02:47:47

İl ve ilçe muhtarlıklari kaldırılsın,hiç kimsenin muhtarla bı işi olmuyor israf,ülke genelinde 53 bin muhtar varmiş