Başkan iddialı konuştu: MHP oy patlaması yapacak

MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, parti yöneticileri ve meclis üyesi adayları ile seçim çalışmalarını sürdürüyor. Çıplak, "MHP oy patlaması yapacak." dedi.

20 Mart 2024 Çarşamba 13:50
Başkan iddialı konuştu: MHP oy patlaması yapacak

Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmaları kapsamında Çorum Muhtarlar Derneği, Çorum Emekliler Derneği, Eczacılar Odası ve Çorum Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Birliği'ni ziyaret etti.

MECLİS ÜYESİ ADAYLARI KATILDI

Ziyaretlere MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, İl Genel Meclis Üyesi Adayları Sinan Eryücel, Yener Ceylan, Belediye Meclis Üyesi Adayları İsmail Lek, Aysu Hoşnut, il ve merkez ilçe yöneticileri katıldı.

MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, dernek ve oda başkanlarıyla bilgi alışverişinde bulunarak, parti politikaları hakkında bilgi verdi.

AYIRMADAN, AYRIŞMADAN CANLA BAŞLA ÇORUM

Çorum merkezde Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliği seçimlerine Cumhur İttifakı olarak, İl Genel Meclis Üyeliği Seçimlerine ise MHP olarak girdiklerini anlatarak, ayırmadan ayrışmadan canla başla Çorum için çalışacak adaylarla seçimlere hazır olduklarını vurguladı.

HEDEF ÇORUM'UN GELECEĞİNİ KATKI SUNMAK

Şehrin her köşesine ve her vatandaşın yaşamına dokunacak bir anlayışla Çorum’un geleceğine katkı sağlayacak projeleri hayata geçireceklerinin altını çizen Çıplak, Çorum’u bölgesinin lider kenti haline getirmek için gece gündüz çalışacaklarını vurguladı.
Çorum’un sorunlarını bildiklerini ve bu yönde çözüm odaklı projeler hazırladıklarını belirten Çıplak, eşit ve adil bir şekilde köylerin ve kent merkezinin çözüm bekleyen sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

SEÇİME HAZIRIZ, VATANDAŞIN TEVECCÜHÜ VAR

Göreve geldikleri günden bugüne yarın seçim olacak gibi sahada vatandaşla iç içe olduklarını ifade eden Çıplak, il ve ilçe teşkilatlarıyla seçimlere hazır olduklarını ve vatandaşların büyük teveccühü ile MHP’nin seçimlerde oy patlaması yapacağını sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorum Muhtarlar Derneği Başkanı Yılmaz Kılcı, Çorum Emekliler Derneği Hıdır Kınıklı, Eczacılar Odası Erol Afacan, ÇESOB Başkanı Recep Gür, nazik ziyaretlerinden ötürü MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak’a ve MHP heyetine teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 20.03.2024 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aslinda olan! 2024-03-20 20:59:07

Patlama yapacak ewet ama nasil partiyi bitirme noktasinda oy kaybederek, bir parti lideri baska bir parti liderine kayitsiz sartsiz nasil teslim olunur bunuda gorduk dune kadar sena hesap sormazsam diyen adam bizi birakamazsin diye nerede ise salla sumuk agliyacak. Başbugun kemikleri sizliyor.

Avatar
Hayaller paris 2024-03-20 15:43:13

Zor dostum zor

Avatar
Ac davuk 2024-03-20 16:12:48

Hele milletvekilligi secimlerinde adayiniz vardi da millet mhp'ye oy verdi. Simdi bir adayiniz bile yok neden oy versinler ki? Gidip AKP'ye oy verirler. Biraz mantikli olun. Ac tavuk kendini dari ambarinda gorurmus

Avatar
asil türk 2024-03-20 16:45:53

mesela kaç oy alırsanız patlama yaptık sayacaksınız. yoksa her sonuç patlama mı sayılacak bir açıklarsanız seviniriz habur çadırcılarının peşinden gidin bakalım nereye kadar gideceksiniz

Avatar
İSKİLİPLİ 2024-03-20 14:20:55

daha adayınız bile yok akepenin adayına mı oy vereceğiz

Avatar
Halan 2024-03-20 14:51:17

MHP'ye neden oy versin bir insan MHP'ye verecekse gider AKP'ye verir

Avatar
İsmail 2024-03-20 16:38:05

Şuna inandım artık cumhur ittifakinda yer alanlar başka bir Türkiye varsa orada yaşıyor yada hayal dünyasında insanlar açlık sınırının altında yaşamaya çalışırken buna sebep olanlar hala bu insanlardan oy bekliyor

Avatar
Hakkı 2024-03-20 14:31:47

Adayı varmı da oy paylaması yapacak, MHP adayı yokki.