Başkan yardımcısı istifa etti, aday oldu

Çorum'un Alaca İlçesi'nde Belediye Başkan Yardımcısı Şerif Aslan görevinden istifa ederek MHP'den aday adayı oldu.

05 Aralık 2023 Salı 20:43
Başkan yardımcısı istifa etti, aday oldu

Çorum'un Alaca İlçesi'nde Belediye Başkan Yardımcısı Şerif Aslan görevinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Alaca Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Kendi sosyal medya üzerinden açıklama yapan Şerif Aslan, ”Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin müsaadeleriyle 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, Alaca Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumu gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Memleketimize, İlçemize, partimize ve tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını yüce Allah’tan temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2023-12-05 21:56:28

Bu dönem ilçemizden seçilen encümenlerden bir kısmı seçime girdiği siyasi örgütlerden istifa etmiş, neden, istifa eden bir kısım belediye meclis üye işyerlerine saldırılar olmuş, Acaba yapan yada yaptıranlar tespit edildi mi bu konuda bir haber yapılsa Son 4 yılda neler oldu tuhaflıklar mevcut değişim olur ümidi ile meclis yenilensin sacayak bacağı gibi başkan ve 2 encümen ekranda diğerleri nerede seçmen seçmedimi ilcenin sesi olmaları için seçilmedimi

Avatar
hasan 2023-12-06 07:38:02

ZEKİ GÜL de istifa ettimi acaba????????

Avatar
Serif abi iyidir 2023-12-06 11:01:44

Yillardir Alaca'yi akp'li baskanlar yonetiyor. Farkli birsey yaptiklari yok. Bu donem MHP'ye birakilsa daha güzel olur. Şerif Abi iyi bir devlet adamidir ve Alaca'da cok sevilen, iş yapacak birisidir.