Belediye personeli için neler yapacak?

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi/Sosyolog Hüseyin Çalışkan, ‘Belediye Personeli ve Çalışma Anlayışımız’ başlıklı projesinin detaylarına aktardı.

25 Aralık 2023 Pazartesi 14:15
Belediye personeli için neler yapacak?

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi/Sosyolog Hüseyin Çalışkan, ‘daha önce bazı maddelerini duyurduğu  Belediye Personeli ve Çalışma Anlayışımız’ başlıklı projesinin detaylarına aktardı. Çalışkan, projelerini çalışan ve yeni işe girenler için mesleki eğitimler, yöneticilik, liderlik ve kişisel gelişim eğitimleri, birim müdürlüklerinde projblem teşhisi,sağlık birimi, kreş, yeni belediye binasının etkinliklere açılması ve karşılıklı hoşgörü başlığında özetledi.

İşte o detaylar:

1-KENT SOSYOLOJİSİ, SOSYAL VE ENDÜSTRİYEL PSİKOLOJİSİ

Belediyemizde; Kent Sosyolojisi konusunda uzman veya kendini geliştirmiş Sosyolog ile Sosyal Psikoloji ve Endüstriyel Psikolojisi alanında uzman veya kendini geliştirmiş meslek mensupları istihdam edileceğini daha önce hemşehrilerimizle paylaşmıştık.

DEVAMI:

2-ÇALIŞAN VE YENİ İŞE GİRENLER İÇİN MESLEK İÇİ EĞİTİMLER

Mevcutta çalışan personelimiz başta olmak üzere, yeni işe alımlarda da, personelimizin bilgi ve becerilerinin arttırılmasına yönelik, belli periyotlarda meslek içi eğitimler düzenlenecektir.

3-YÖNETİCİLİK, LİDERLİK VE KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİ

Personelimiz ve yöneticilerimiz için, kişisel gelişim kursları, seminerleri ve eğitimleri düzenleyeceğiz.

4-MÜDÜRLÜKLERLE PROBLEM TEŞHİS ve TEDAVİ MUTAT TOPLANTILARI

Nasip olursa; gerek Belediye Başkan'ı olarak ben, gerekse de tüm Başkan Yardımcıları tarafından, belli periyotlarda, Müdürlükler ve Birimler ziyaret edilecek, personellerimizle toplantılar yapılacak, çalışanlarımızın istek ve şikayetlerini dinleyeceğiz. Karşılıklı diyalogla, eksik ve aksaklıklar ile memnunluklar ve memnuniyetsizlikler tespit edilecek, bu çerçevede olumsuzlukların düzeltilmesine, memnuniyetlerin arttırılmasına yönelik, çözüm yollarının üretilmesine azami gayret göstereceğiz.

5-SAĞLIK BİRİMİ

Personellerimizin çalışma ortamında iken, rahatsızlanması durumlarında teşhis ve tedavi ile ani müdahale gereken rahatsızlıklarda ise zamanında müdahaleyi sağlayabilmek için, ambulanslı "Sağlık Birimi / leri" oluşturacağız.

6-KREŞ

Özellikle kadın çalışanlarımızın huzurunu temin için, Belediye Yönetim Binamız başta olmak üzere, ihtiyaç olan birimlerimizde de "Çocuk Kreşi / leri" yapacağız.

7-KARŞILIKLI SAYGI VE SEVGİ DİYALOĞU

Mesleğini ve üzerine aldığı görevini, herkese eşit mesafede, tam ve layıkıyla yapan mesai arkadaşlarımızdan, yaşça benden büyüklerim abim, aynı yaştakiler arkadaşım, benden yaşça küçük olanlarda kardeşimdir.

8- YENİ BELEDİYE HİZMET BİNAMIZI ETKİNLİKLERE AÇMA

Belediye Hizmet Binamızın; bahçesi, lobileri ve holleri, başta ilk ve orta öğretim okullarımızın eğitim ve kültürel etkinlikleri olmak üzere, sanatsal etkinliklere, sosyal sorumluluk etkinliklerine, çalışanlarımızın da sosyal ve iş etkinlikleri için kullanımlarına her zaman açık olacaktır.

9-BELEDİYE İÇİNDE VE HİZMET ALANLARLA KAYITLI KONUŞMA

10- İHTİLAFLI DURUMLARDA HİZMET YAKLAŞIM PRENSİBİ

11-DAVA AÇTIRMADAN HALLETME NİYETİMİZ

9-10 ve 11 maddeleri de daha önce hemşehrilerimizle paylaşmıştık.YARIN 12 nci MADDE. Durmak yok, yola devam, yolda özel, menzilde güzel.

Son Güncelleme: 25.12.2023 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu19 2023-12-26 12:43:25

Maalesef öyle yazıp çizmekle olmuyor be dedem.

Avatar
Başkan 2023-12-26 11:29:22

Güzel de işi ehline vereceğim derseniz tam olmazmı zaten çalışma disiplini sahibi personel her alanda emeğini esirgemez ama alanında çalıştırılsa daha kaliteli olur belediye

Avatar
Sorumluluk güzel. 2023-12-26 12:42:25

Ufku , vizyonunu,projeleri çok geniş ve olumlu bir aday adayı olarak farklılığını hissettiriyorsunuz...çok güzel...Bu projelerinizin telif hakkı sizde saklı mi...Birde ogrenciler ile ilgili ilk,orta lise ve üniversite. İle ilgili projelerinizde açıklama izin zamanı geldi diye düşünüyorum... Şu ana kadar soyadınız gibi çok çalışkan bir aday adayisiniz...kolay gelsin ...