Belediye’ye bir teşekkür bir de itiraz

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi/Sosyolog Hüseyin Çalışkan, kendisinin paylaştığı bir projeyi hayata geçiren Çorum Belediyesi'ne teşekkür ederken, bir de itirazı oldu.

24 Şubat 2024 Cumartesi 23:51
Belediye’ye bir teşekkür bir de itiraz

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi/Sosyolog Hüseyin Çalışkan, aday adaylığı sürecinde ‘teknik alt yapı projelerimiz’ ana başlığı ve ‘şehir içi yol güzergahları ve konfor' alt başlığı altında paylaştığı ve asfalt seviyesinden düşük kotta kalmış rögar kapakları ile mazgalların hem elden geçirilerek, hem de seviyesi asfalt kotu ile eşitlenecek şekilde düzenlenmesine dair fikrinin Çorum Belediyesi tarafından hayata geçirilmesini memnuniyetle karşılarken, bir de itirazı oldu. Çalışkan, “Aday adaylığım sürecinde gündeme getirdiğim ve kamuoyunun da bildiği, alın terim ve zihin terim olan, bu ve benzeri fikir ve projelerim hayata geçirilirken ve haberleştirilirken, şahsıma atıfta bulunulmasının şahsıma yönelik hakkın iadesi ve takdiri olduğu kadar, hangi düzeyde olursa olsun şahsıma atıfta bulunan ve teşekkür edene de değer katacağı kanaatindeyim. Bu değer her zaman kıymetli olduğu gibi, bugünlerdeki kıymeti çok daha anlamlıdır.”dedi.

İşte Çalışkan’ın o açıklaması:

"20 Kasım 2023 tarihinde AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonunda, Çorum Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıkladığım basın toplantısında; ‘teknik alt yapı projelerimiz’ ana başlığı ve  şehir içi yol güzergahları ve konfor alt başlığı altında, “Şehir içi yol güzergahlarımızda bulunan, asfalttaki dalga ve bozukluklar onarılacak, bariyerlerin yükseklik ve eğimleri yenilenecek ve daha çok renklendirilecek, asfalt seviyesinden düşük kotta kalmış rögar kapakları ve mazgallar hem elden geçirilerek, hem de seviyesi asfalt kotu ile eşitlenecektir. Bu sayede araçlarımızla seyir halinde iken; hem düşük kottaki rögarlara ve mazgallara düşmeden, hem de düşük kottaki rögarlardan kaçmak için şerit değiştirmeden araç kullanma imkanı sağlanacak ve istenen sürüş konforu elde edilmiş olacaktır.” şeklinde ifade ettiğim hususla ilgili olarak, Çorum Belediyesi ekiplerinin, bu hususu düzeltmek için, Eşref Hoca Caddesi'nde çalışmalara başladığı haberlerini ve çalışmaları gördüm.

Öncelikle Aday Adaylığım sürecinde, şehrimizin güzelliği ve insanımızın mutluluğu için ifade ettiğim, paylaştığım bilgi, fikir ve projelerimden faydalanılması beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kendi adıma, sevenlerim adına ve hemşehrilerim adına emeği geçenlere teşekkür ederim.

Şehrin tümünde bu durum mevcut olup, tümünün elden geçirilmesi genel memnuniyeti sağlayacaktır. Yollardaki dalga, bozukluk, çukurlar ve bariyerlerinde elden geçirilmesi sürüş konforu açısından faydalı olacaktır. Bu sayede düşük kottaki rögar kapakları ve mazgallara düşerek, kaçarak ve şerit değiştirerek araç kullanmak zorunda kalmayacağımız için mutlu bir haber. Yapılırken dikkat edilmesi gereken ise, asfalt ile tam sıfır hale getirmektir. Testi ise şahsi araçlarla yapılabilir.

Aday adaylığım sürecinde gündeme getirdiğim ve kamuoyunun da bildiği, alın terim ve zihin terim olan, bu ve benzeri fikir ve projelerim hayata geçirilirken ve haberleştirilirken, şahsıma atıfta bulunulmasının şahsıma yönelik hakkın iadesi ve takdiri olduğu kadar, hangi düzeyde olursa olsun şahsıma atıfta bulunan ve teşekkür edene de değer katacağı kanaatindeyim. Bu değer her zaman kıymetli olduğu gibi, bugünlerdeki kıymeti çok daha anlamlıdır.

Böylece çocuklarımız için de güzel bir örneklik teşkil eder.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım.”

Son Güncelleme: 25.02.2024 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2024-02-25 11:26:45

Rögar kapaklarının yol ile aynı seviyeye getirilmesi bir fikir değildir bir proje değildir olması gereken bir durumdur.

Avatar
Proje mi? 2024-02-25 13:12:42

Onarım işini nasıl proje diye sundunuz ilginç ?

Avatar
AdAm 2024-02-25 15:54:07

Senin proje diye lansettigin seyleri sagdan soldan bilgisayardan toplayip benim projem diye sunmadigin ne malum kapaklari yol seviyesinde olmasi projemi Allah akil fikir versin Ben sana bir normal vatandas olarak soyleyim cocuk ciftligi projesi sehir cocuklarinda hayvan sevgisini artirmak icin

Avatar
Sorumlu 2024-02-25 12:14:03

Hüseyin bey güzel projelerle bir aday adaylık süreci geçirdin Gönül isterdi ki,adaylık kabul olmadığına göre belediye meclisine kontenjandan veya il meclisine Çorum merkezden aday gösterilmesi..Ama maalesef bunu göremedik...siyasette meyveli ağaç taslaniyor Kimse çalışkan ve akıllı kisilerin öne geçmesini kendi istikballeri açısından ustemiyor..Bunu yaşayarak gördük..Projelerinin telif hakkını alsaydın daha iyiydi .Şimdi projelerin uygulanmaya başladığında bu calisjanin projesi idi demez herkes kendi projesi gibi takdim eder ve uygular.Aksi eşyanın tabiatına aykırıdır.Senin projelerin uygulandığında mutlu olman ve balık bilmezsehalik bilir denen Neticede projeler Çorum halkının refahı içinse,bu da şu veya bu kuruluş tarafından gerceklestiriliyorsa nihayetinde de kazanan Çorum halkı ise bundan memnuniyet duyulması gerektiği düşüncesindeyim..

Avatar
Veli 2024-02-25 12:43:58

Sana ve cokuklarina projelerini belediye yapiyo doye istersen telif hakki verelim olur mu ? Iyiki Akp seni aday yapmamis

Avatar
Tolga ya 2024-02-25 21:09:30

Kardeşim öpüyorum seni çok isabetli yazmışsın

Avatar
Mehmet Yeşil 2024-02-26 08:27:20

Belediye yıllardır bunu yapıyor zaten. Birde özel aracı var. Biraz belediye çalışmalarını takip ederseniz yapılanları yapılacakmış gibi anlatmazsınız.

Avatar
Ömer Faruk 2024-02-25 14:57:23

Allah akıl fikir versin cümlemize. Yoksa fikir terlerimiz beyinlerimizi sulandıracak.