Bir talimat bir ziyaret

Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Ahlatcı, Adalet Bakanı Gül ve Ulaştırma Bakanı Turhan ile görüştü. Ziyarette Adliye Sarayı ek binasının hızlandırılması talimatı verilirken, Ulaştırma Bakanı bu ay Çorum'a geliyor

11 Mart 2020 Çarşamba 14:36
Bir talimat bir ziyaret

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Adelet Bakanı Abdühlamit Gül ve Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan ile görüştü. Adalet Bakanı Gül, Adile Sarayı ek binanın hızlandırılması talimatını verirken, Ulaştrma Bakanı Tuhhan’ın ise bu ay içinde Çorum’a geleceği açıklandı.

ADLİYE SARAYI EK BİNA

Çorum’a yapılması gündemde olan Adliye ek binası ile ilgili olarak Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile görüşme yapıldı.

Ankara’da bulunan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ile birlikte bakanlarla görüşmeler yaptı. Ahlatcı, bugün Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile bir araya geldi.

Görüşme hakkında açıklama yapan Ahlatcı, Çorum’da yapılması gündemde olan Adalet Sarayı’na ek bina konusunu bir kez daha Bakan Gül’e aktardığını bildirdi. Ahlatcı, Bakan Gül’ün daha öncede bilgisine sunulan konuyla ilgili olarak gerekli çalışmaların yapılması için ilgili bürokratlara talimat verdiğini kaydetti. Ahlatcı, Çorum’da her konuda olduğu gibi adalet hizmetlerinin de en iyi şekilde yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapıldığını dile getirdi. Adliye Sarayı'na ek bina kazandırılmasının da uzun süredir gündemde olduğunu hatırlatan Ahlatcı, Bakan Gül’ün talimatları doğrultusunda bu konunun önümüzdeki süreçte hız kazanacağını ve en kısa sürede Çorum Adalet Sarayı’na ek binanın kazandırılacağını söyledi.

ULAŞTIRMA BAKANI BU AY GELECEK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Çorum'a davet edildi.

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ile İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile görüştü. 136. İl Başkanları istişare ve değerlendirme toplantısı için Ankara’da bulunan İl Başkanı Ahlatcı, Milletvekili Ceylan ile birlikte bakanlarla görüşmeler yapıyor. Ahlatcı ve Ceylan, bugün de Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a bakanlığın Çorum’da devam eden yatırımları ve Çorum’un talepleri hakkında bilgiler verdiler. Başta Kırkdilim tünelleri olmak üzere ilçe yolları ve diğer yatırımlar hakkında Bakan Turhan ile istişarede bulunan Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Ahlatcı, Bakan Turhan’ı Çorum'a davet ettiler.

Son Güncelleme: 11.03.2020 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih osmancıklı 2020-03-11 14:57:31

Bu ulaştırma bakanı bir türlü gelemedi. Haklı tabi Demiryolu yok, havaalanı yok. Ama hava alan var. Beş yılda Osmancık yolumuzun üçte biri bitmedi.

Avatar
dursun 2020-03-11 15:01:36

Bize trene kırıkkale den binin diyen bakan mı geliyor. Yalan rüzgarı bunun kisi

Avatar
ALİ 2020-03-11 15:00:13

KARADENİZ de olsa idik köy yollarımız bile sıcak asfalt olurdu. ilçe yollarımızın hepsi berbat.

Avatar
Erol 2020-03-11 15:04:27

Cumhurbaşkanımız aynı ekiple yürümek mecbuyriyetinde değiliz diyor ama birileri bizim ekibi süsleyip gönderiyor.