Birbirlerine laf söyletmediler

AK Parti İl Başkanı milletvekili, milletvekili de il başkanı için 'laf söyletmeyiz' dedi

02 Şubat 2020 Pazar 15:56
Birbirlerine laf söyletmediler

Geçtiğimiz günlerde muhalefetin Çorum havaalanı ve demiryolu konusunda iktidar tarafından hiçbir şey yapılmadığına yönelik eleştirilerine AK Parti temsilcileri bugün cevap verdi. AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, muhalefete cevap verirken birbirlerine de laf söyletmeyeceklerini vurguladılar.

Toplantıda ilk olarak konuşan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, partisine ve milletvekillerine laf söyletmeyeceğini vurgulayarak, “Bir kısım siyasi parti temsilcileri geçtiğimiz günlerde Çorum’da havaalanı ve demiryolu çalışmasına olmadığına dair açıklamalar yaptılar. Çorum’la ilgili havalimanı çalışması 1990’lı yıllarda yapılmaya başlanmıştır. Yüzde 24’lük kısmı tamamlanmıştır. Bu çalışmalar durdurulmuştu. Biz de diğer illerde başlayıp bitirilen çalışmaların Çorum’da niye durdurulduğunu vurguluyoruz. Çorum’da havaalanı çalışması var mı dedik de böyle sözler söyleniyor. Siyasi jargonlarında hizmet olmayan, Türkiye’ye çakılmış çivileri bile olmayan, temel atmama törenlerini övünerek düzenleyen bazı siyasi partilerin il temsilcilerinin Çorum’da bu şekilde konuşmaları hepimizi şaşırtmıştır. Yaklaşmakta olan kongre süreçlerine veriyorum. Çok da ciddiye almıyorum. Biz burada canı gönülden memleketimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Kongrelerini dahi tiyatro salonlarında yapan bazı partilerin AK Parti’ye, milletvekillerimize bu şekilde dil uzatmalarına il başkanı olarak müsaade etmeyeceğim.” dedi.

Ahlatcı’dan sonra konuşan AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan da il başkanını savunarak,  aynı sözlerle ‘İl Başkanımı kimse gereksiz yere rahatsız etmesin” diye konuştu.

Ceylan, şöyle dedi: “Geçmişte bu ülkeye çivi bile çakmayanlar sadece konuşuyorlar. Emekli maaşı kuyruklarında vatandaşlarımızın ölümüne neden olanlar, SSK’yı batıranlar, enflasyonu yüzde 80’e çıkaranlar, bir gecelik faizleri yüzde 200-300’e fırlatanlar, deprem paraları ile memur maaşlarını ödeyenler, deprem felaketinde bölgeye 4 gün sonra gidebilen zihniyet bizi eleştiriyor. Lafla peynir gemisi yürümez. 2000’li yıllarda Çorum’dan Ankara’ya tek şeritli yollarda gidiyorduk. Özel araçla 5 saatte Ankara’ya ulaşıyorduk. Şimdi duble yollar yapıldı. İlçe karayolu ağını tamamlıyoruz. Çorum’a AK Parti iktidarları döneminde 16.5 katrilyon yatırım yapıldı. Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 30 bin hasta anjio olmuş. 30 bin kişi 3 yakınıyla anjio için Ankara’ya gitse 90 bin kişi eder. Milletimiz 18 yıldır AK Parti’yi her seçimde iktidar yaptı. Bundan sonraki seçimlerde de millet takdirini kullanacak. Bunların hezeyanlarını kongrelerinin başlamasına bağlıyoruz. Hiçbir iş yapmayıp AK Parti’ye dil uzatanlar kendilerinin ne yaptığını anlatsınlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı hizmetlerle Çorum’da dokunmadığı kişi kalmamıştır. Kimse bize Çorum’a ne yapılacağını öğretmeye kalkmasın. Biz dersimize iyi çalıştık, işimizi biliyoruz. Kimse gayretle çalışan il başkanımızı gereksiz yere rahatsız etmesin, meşgul etmesin. Çorum’a çivi çakmayanlar zaten iktidara hiç gelemeyenlerdir. Kimse bizi şikayet etmesin. Kimse bize siyaseti, işimizi nasıl yapacağımızı öğretmeye kalkmasın. Birileri konuşur AK Parti yapar. AK Parti 7 bölgede birinci partidir. En büyük teşkilat yapısına sahiptir”

Son Güncelleme: 02.02.2020 20:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dursun yılmaz 2020-02-02 18:26:59

Bizde Yusuf beyi ciddiye almıyoruz. Rantın be kapitalizmin partideki Temsilcisi olmuş . Bize olan icraatı söyle Çek çak edebiyatı yapmayın . Çorum da işsizlik artıyor, 400 esnaf işyeri kapatıyor, Fabrikalar kapanıyor, siz kafelerde basını besliyorsunuz.

Avatar
Semih Yalçın 2020-02-02 19:32:12

Yusuf Ahlatcı Ak Parti tabanının aksine %3-5 lik tuzu kuruları temsil ediyor. Sn Ahmet Ahlatcı ekonomik açıdandanda: siyasi açıdan da Çorumu teslim almış durumda maalesef. Gidiş hiç hoş değil. Herkes kendi işini yapmalı. Sn Ahlatcı ekonomik konularda faaliyetlerine devam etmeli. Kritik soru şu Yusuf Ahlatcı Ahmet Ahlatcini yeğeni olmasa il başkanı olabilirmiydi. Durum kesinlikle iyiye gitmiyor

Misafir Avatar
Has Çorumlu 2020-02-02 23:21:18 @Semih Yalçın

Yusuf Ahlatcı'nın siyaseten önünü kesmek için Ahmet Ahlatcı üzerinden saldırmak doğru değil. Yusuf Ahlatcı kendini siyaseten geliştirmiş bir hukukçu, partide iyide il başkanlığı yapıyor. Adama başka türlü çamur atamıyoruz amcası üzerinden eleştirelim demek doğru değil. Ahmet Ahlatcı amcası siye Ahmet Ahlatcı'ya duyduğunuz hasetliği Yusuf Ahlatcı'ya boca etmeyin. Ayıptır ya hu!!!

Beğenmedim! (4)
Avatar
Anjiyo 2020-02-02 19:13:43

Sn.Vekilim Çorum'da 30 bin kişi anjiyo oldu demiş.Demekki kalp hastası ciddi çoğalmış.Kanser tedavisi ve genel cerrahi mudehalesi ile psikiyatri hasta sayılarını da verirse vatandaşın halini görmüş oluruz. Bazen doğruları söylemek istemezsiniz ama şecaat arzederken sirkatin söyler.

Avatar
@corumsever 2020-02-02 17:43:07

Önemli olan sizin birbirinize ne söyleyip söylemediğiniz değil halkın ne söylediği.
O da belli iyi gitmiyor işler.
Öz eleştiri vakti geçiyor.
Çok bir şey yapmasanız sadece adalet / liyakat hususlarına dikkat etseniz ye ter

Avatar
Yazık olmuş 2020-02-02 18:25:06

Yusuf bey umut vermişti ilk geldiğinde ancak o da vekil beyin ve Erhan beyin kayığına binmis demekki. Laf soyletmemeye devam etsin ama halk biraz gözünü açarsa o lafı söyler.

Avatar
Çorumlu 2020-02-02 18:12:50

Havaalanını getirin ve bu bitmez türkümüzü bitirin, artık yeter.

Avatar
Hamit Erdem 2020-02-02 18:35:23

Havaalanı çalışması 90 lardan itibaren başlayıp, yüzde 24 ü tamamlandıysa nerde inşaatı? İbrahim çayırındamı, burunçiftliktemi nerde?

Avatar
Hasan 2020-02-02 21:43:48

Mesele halkın söyletmemesi...