Birlikte Çorum'a mesaj verdiler

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı ile MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayırıcı, Cumhur İttifakı olarak Çorum'a mesaj verdi.

05 Şubat 2024 Pazartesi 21:06
Birlikte Çorum'a mesaj verdiler

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Vahit Kayırıcı bir araya geldi. Ahlatcı Kayrıcı, Cumhur İttifakı’nın Çorum'daki birlik ve beraberliğine dikkat çekti.

Ahlatcı, Kayrıcı ile buluşmasını görüşmeyi ‘kritik’ olarak nitelendirirken, güçlü bir dayanışma çağrısında bulundu. Ahlatcı "Çorum'un birlik ve beraberliği için Cumhur İttifakı'nın gücünü ortaya koymaya kararlıyız. Hedefimiz 16'da 16, bu yolda ilçelerimizi kucaklamak adına yoğun çaba sarf edeceğiz.”dedi.

Cumhur İttifakı’nın Çorum'un siyasi manzarasına güçlü bir damga vurarak, ilçeler arasında birlik ve koordinasyonu arttırmanın önemini vurguladıklarını belirten Ahlatcı, “Hedef 16'da 16 vizyonuyla ilerleyen Cumhur İttifakı, ilçelerin ortak paydada birleşmesini sağlamak için kararlı bir adım atmış durumda.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aslinda olan! 2024-02-05 21:15:02

Ikisindende memnun değiliz, bizim için degisen bir sey yok sıkıntıyı çeken biziz ulkenin kaymağını yiyen siyasiler ve mülteciler!

Avatar
Salih 2024-02-05 22:43:47

O zaman Sayın vekiller şu Hastane ihale işini bir an önce halledinde başlasın artık yapılmaya Allah Aşkına.Neyi bekliyoruz.

Avatar
Boş işler 2024-02-05 22:55:27

İcraata bakalım,poz vermek iş görmüyor.

Avatar
Adamlar 2024-02-06 08:41:17

Hadi Yusuf ve Vahit kayrici geçtim de helal olsun tahtasiza vekilliği o yapıyor .Bunlarda hiç iş yok.

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2024-02-05 22:56:33

Çorum ilk defa çalışan bir MİLLETVEKİLİ'ne kavuştu. Mehmet Tahtasız Çorum'un yapılmayan ve yarım kalan bütün yatırımlarının takipçisi oluyor. Helal olsun Mehmet Tahtasız'a, sonsuz teşekkürler. Diğer Milletvekilleri de Mehmet Tahtasız gibi çalışsalar Çorum bambaşka bir çehreye bürünür. Ama maalesef ki Çorum'u düşünmüyorlar. Sadece ve sadece kendilerini düşünüyorlar. Çorum da bir tane Milletvekili var, o da Mehmet Tahtasız'ın taaaaa kendisidir. Yaparsa kim yapar, tabi ki de Mehmet Tahtasız yapar. Gerisi hikaye. ANLAYANA.....

Avatar
İskilipli 2024-02-05 23:07:27

İskilip temizlenmeli, gazakistan sevdalıları artık bıraksın, ilçe eriyor, Tosya İskilip yolu açılmalı, Çankırı İskilip yolu duble yol yapılmalı, ilçe vitesi boşalmış kamyon nasıl gidiyor ilçe eriyor eriyor...

Avatar
İskilipli arkadaşa... 2024-02-06 02:11:35

Bir insan memleketini bu kadar sever,savunur helal olsun,bence vekil olmalıymışsın.

Misafir Avatar
Nihat 2024-02-06 08:36:02 @İskilipli arkadaşa...

İskilip gerçekten eriyor ve kimse buna bir hareket yapmıyor 4 -5 yılda bir sandığa gidiyor insanlar o da nasıl çıkıyor belli yapılacak tek şey var o da Basın yolu ile ilçeye faydası olacağını düşünüyor heralde ama genede bir şey yapılmıyor sanırım.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Arzumuz 2024-02-06 00:09:33

İki değişik siyasi görüş, keşke diğer siyasi görüşlü vekille birlik görünümü olsa, İlimize havzaları, Yüksek Hızlı tren, İlçe yolları, İl bağlantı DUBLE yolları, bitmeyen okul inşaatlerinih çözüme kavuşturularak iyimiz insanına vefa örneği bekliyoruz.