Bu millet CHP ve DEM'in planlarını bozacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Çorum'dan CHP ve DEM'e yüklendi.

27 Şubat 2024 Salı 22:42
Bu millet CHP ve DEM'in planlarını bozacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "Birisi Cumhuriyet Halk Partisi, birisi HDP. Şimdi bunlar el ele, kol kola yine bir araya geldiler. Alttan bazen görünür, bazen görünmez şekilde acaba ne yapabiliriniz hesaplarını yapıyorlar. İnanıyorum ki başta Çorum’dan olmak üzere tüm Türkiye’de milletin aklı ve vicdanı bunların hesaplarını, planlarını bozacak" dedi.

PARTİSİNİN SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, partisinin Çorum’daki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı. Kandemir, burada 6’lı masa, CHP ve DEM partisini eleştirdi. 14 Mayıs öncesinde bir masanın etrafında oturanlar, birbirlerine milletin dertlerini konuşarak, milletin meselelerini o masaya getirerek bir ara olmadıklarını ve bir arada durmadıklarını ifade eden Kandemir, "Onlar acaba hangimiz hangi makamı alacak diye bir pazarlığa tutuştular. 14 Mayıs’ta millet terörün temsilcileriyle kol kola girenlere ‘dur’ dedi. Biz sizin niyetini görüyoruz. Ne yapmaya çalıştığınızı görüyoruz. 14 Mayıs’ta Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde. 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı’nda o masayı bozdu. Planları bozdu. Ve Türkiye yeni yüzyıla, Türkiye Yüzyılına damgasını vuracak kadrolarla girdi” diye konuştu.

CHP VE HDP'NİN HESAPLARI VAR

“Bunlarda bir şey değişti mi? Bunlarda bir şey değişmedi” diyen Kandemir, “Hatırlayın şehitlerimizin olduğu gün Türkiye Büyük Millet Meclisinde tüm siyasi partilerin temsilcileri bir araya geldiler, teröre lanet bildirgesinin altına imza attılar. Birisi Cumhuriyet Halk Partisi, birisi HDP. Şimdi bunlar el ele, kol kola yine bir araya geldiler. Alttan bazen görünür, bazen görünmez şekilde acaba ne yapabiliriniz hesaplarını yapıyorlar. İnanıyorum ki başta Çorum’dan olmak üzere tüm Türkiye’de milletin aklı ve vicdanı bunların hesaplarını, planlarını bozacak. İnanıyorum ki CHP’ye gönül veren, memleketini seven, bayrağına aşık CHP’li seçmen de bunların planlarını bozacak gelecek Cumhur İttifakı’nın değer birlikteliğinin yanında duracak bize verecek, şu şehirleri imar ederken biz imar ederken hangi heyecanla yaklaşıyorsak şehre insana bize destek olacak. Yanımızda duracak. Tüm Türkiye’de cumhur ittifakının bayrağı dalgalanacak” şeklinde konuştu.

Kandemir’in konuşmasının ardından Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa AK Parti Çorum milletvekilleri Yusuf Ahlatcı ve Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti, MHP, BBP il başkanları ve merkez ilçe yöneticileri katıldı.


İHA

Son Güncelleme: 27.02.2024 23:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayçiçeği 2024-02-27 23:16:46

MaşAllah başkanıma bir eli kurt bir eli rabia yapmış. Allah iki el daha verseymis onlarla da baş parmagini kaldirip(refah partisi) zafer işaretini (chp) de yaparmış. Eni sonu ölüm var be ne gerek var bu kadarına.

Avatar
Ahmet 2024-02-27 23:24:34

Çorum belediye başkanlığıyla Dem'in ne alakası var?

Misafir Avatar
İsmail 2024-02-29 16:21:43 @Ahmet

Cikipta durumun vehametinden bahsemeyecekleri için her seçimde yaptıklarını yapiyorlar açlık sınırı altındaki insanlarimi anlatacaklar yolsuzluklarını anlatacaklar ucuz et kuyruğunu mu yolsuzluklarını mı ama üç oy için ocalanin mektubunu o

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kadir 2024-02-28 12:28:25

Ulen bir gün de şu Hayat pahalılığı konuşun..
Ben önceki yıl Adak kurbanı kestim 500tl şimdi kilosu 500tl bana bunu anlat..

Avatar
Gören adam 2024-02-28 06:04:25

Mecliste besliyorsunuz çünkü sayelerinde oy topluyorsunuz yıllardır bu hep böyle oluyor

Avatar
Cevdet tank 2024-02-28 13:46:55

Bı bitmediniz gitti bıktık sizden sizin gibi lerden.

Avatar
İskilipli 2024-02-27 23:00:16

Çankırı Çorum ve Çorum KastamonU yolları duble duble yol yapılmalıdır

Avatar
Hasan 2024-02-27 23:19:15

Tosya Yolu kırmızı çızgimizdir, Vahit bey kadar konuşamadınız be,minik birde İskilip çocuğuyum diyormuş

Avatar
Ne olur 2024-02-28 06:43:19

Hiç olmazsa İskilip Çorum arasını bitirin hele İskilip sanayi kavşağında 2 tane viraj var sarayi halı saha üstü ne viraj birde düğün salonu yanı dillere destan olurmuş böyle viraj minik minik bizi düşünmali