Bu sözler hemşehrimiz için

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı hemşehrimiz Asım Balcı'yı bu sözlerle özetledi.

16 Şubat 2024 Cuma 23:51
Bu sözler hemşehrimiz için

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, büyükşehirde birlikte çalıştıkları Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı'nın dürüst, düzgün, hilesi ve hurdası olmayan bir adam olduğunu söyledi.

Balcı'nın seçim çalışmalarına destek vermek için esnaf ziyaretine katılan Mustafa Tuna, şöyle dedi:

"Asım kardeşimizin de Mamak'a güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Biz kendisiyle büyükşehirde birlikte çalışmalar yapmıştık. Sağ olsun şunu söyleyim. Düzgün adamdır, dürüst adamdır. Hilesi, hurdası yoktur. Yani daha ne söyleyim. Geri kalan zaten işler kendi kendine gider.

İnşallah büşyükşehirde de Turgut başkanımızla beraber omuz omuza Mamakımıza ve Ankaramıza güzel hizmetlere vesile olacağına inanıyorum. Sizlerin gayretleriyle güzel hizmetlere vesile olacağız."

Son Güncelleme: 17.02.2024 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.