Çalışkan 'formül bende' dedi, konu hobi bahçeleri

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi/Sosyolog Hüseyin Çalışkan, hobi bahçelerine yönelik çözüm önerisini açıkladı.

31 Aralık 2023 Pazar 20:49
Çalışkan 'formül bende' dedi, konu hobi bahçeleri

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi/Sosyolog Hüseyin Çalışkan, Türkiye genelinde olduğu gibi Çorum’da da önemli bir problem haline gelen hobi bahçelerine yönelik çözüm önerisini açıkladı.

İşte o proje:

MEVCUT HOBİ BAHÇELERİNE FORMÜL VE ÇÖZÜM ÜRETME

HEMŞEHRİLERİME 2024 YENİ YIL HEDİYESİ

11-12-14 / Aralık / 2023 günlü mahalli basın haberlerimizde ve sosyal medya hesaplarımdan, "İhtiyaçlar Hiyerarşisi Projelerimiz" başlığı altında,

"2- Hobi Bahçeleri ve İmar'la" ilgili görüş, fikir ve projelerimizi paylaşmıştık. Bu paylaştığımız bilgiler, başkanlık nasip olursa önümüzdeki süreçte, hazine arazilerinde, yeni imar alanlarında ve özel talebe dayalı alanlarda, imar planlı, mevzi imar planlı ve müstakil tapulu, yapı ruhsatlı ve yapı kullanma izin belgeli, yeni hobi bahçeleri üretmek ve yeni hobi bahçeleri yapılaşmasıyla ilgiliydi.

Ancak bugüne kadar yapılmış; hisse tapulu, kooperatif veya Anonim Şirket hisseli ve tüm yapıları ruhsatsız olan Hobi Bahçeleri, şehrimizin her bölgesinde mevcuttur.

Bu hususa bir tanı koyma, tedavi yöntemini belirleme, tedaviye cevap verme istek ve arzusu da varsa, tedavi sürecine başlama ve neticesinde iyileştirmeyi sağlama, üretilecek Hobi Aşısı  ile de geleceği temiz, sorunsuz, kalıcı ve yakışır şekilde halletmek mümkündür.
Hobi bahçeleri çözümü reçetesindeki ilacın formülübende. Nasip olursa adaylık ve devamında başkanlık; mevcut hobi bahçeleri konusunu, ortak akılla ve hepimizi memnun edecek şekilde çözeceğiz. Durmak yok yola devam. Takibe de devam. Yolda güzel, menzilde özel.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seydimim 2024-01-02 04:23:07

Seydim rampası yola sıfırlanmış hoppa bahçe evleri göze güzelmiş gibide yapmışlar hiçte güzel degil