Çay sizden, simit-peynir bizden

MHP yöneticileri esnafla kahvaltıda buluşmaya devam ediyor.

12 Ekim 2022 Çarşamba 11:23
Çay sizden, simit-peynir bizden

MHP yöneticileri  geleneği sürdürüyor.

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Uysal ve Merkez ilçe Başkanı Reşit Büzkaya ile birlikte Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Gültekin Akbülbül ve Cengiz Akbülbül'ün organizesiyle sahibi oldukları Tekin Oto’da sanayi esnafıyla kahvaltıda buluştu.

MHP İl Başkanı Karapıçak, yaptığı açıklamada, “ Esnaf buluşmasında Cumhur İttifakı’nın şuurunu, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey'in vermiş olduğu onurlu mücadeleyi konuştuk.

2023'ün Lider Ülke Türkiye'sine giden yolda milletimizle bir ve beraber olmaya devam edeceğiz.

Bu güzel ve samimi ortamı teşkilatımıza sağlamış olan Tekin Oto İşletme sahibi Gültekin ve Cengiz Akbülbül Beyler nezdinde bizlerle aynı sofrayı paylaşan tüm esnafımıza teşekkür ediyoruz.”dedi.

Son Güncelleme: 12.10.2022 13:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.