Ceylan istedi, Bakan talimat verdi

AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Enerji Bakanı'ndan Dodurga'da TKİ'ye ait futbol sahasının tahsisini istedi.

02 Kasım 2019 Cumartesi 16:59
Ceylan istedi, Bakan talimat verdi

Çorum’un Dodurga ilçesine yapılacak olan futbol sahasının yer tahsisi sorunu çözüldü.
Yapılan açıklamaya göre, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, doğalgaz açılış töreninde ilçenin taleplerini dile getirdi. TKİ’ye ait atıl durumda bulunan sinema salonunun Dodurga Belediyesi’ne tahsisini Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e ileten Aydın, binanın kendilerine devredilmesi halinde düğün ve toplantı salonu olarak kullanmayı amaçladıklarını ve böylelikle ilçenin bir eksikliğinin daha giderileceğini dile getirdi.
Aydın, yine TKİ tesisleri içerisinde bulunan ve kullanılmayan futbol sahası alanına da yeni bir futbol sahası yapmak için tahsisini istedi.
Aydın’dan sonra kürsüye gelen AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Dodurga için tarihi bir gün yaşandığını belirterek, doğalgazın insanların yaşantısına kattığı kolaylıkları anlattı. 17 yıldır Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti iktidarı döneminde hayal olan bir çok hizmetin gerçeğe dönüştüğünün altını çizen Milletvekili Ceylan, Dodurga’nın da doğalgaz talebini kendilerine ilettiğini, yapılan girişimler ve görüşmeler neticesinde bakanlığın oluruyla önemli bir hizmetin ilçeye kazandırıldığını kaydetti.
Dodurga’nın güzel insanlarının hizmetin en iyisine layık olduğunu söyleyen Ceylan, ardından da Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ın taleplerine dikkat çekerek, “Sayın Bakanım, çok başarılı bir belediye başkanımız var. Dodurga’nın her derdiyle sorunuyla yakından ilgileniyor. Gençlerimiz için bir de futbol kulübü kuruldu. Kendileri bizden futbol sahası talebinde bulundular, ancak yer sıkıntısı var. Sizden ricamız, TKİ’ye ait futbol sahasının Spor Bakanlığı’na tahsisi konusunda kolaylık sağlamanız. Spor Bakanlığı saha yapmaya hazır. Siz yer tahsisini yapın, ben de tribünleri ve ışıklandırmasını üstleniyorum” dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez de, sinema salonu konusuyla ilgileneceğini, ancak futbol sahası konusunda genel müdüre talimat verdiğini açıklayarak, “Genel Müdürümüz tahsis konusunda bir sıkıntı olmadığını söyledi, ben de buradan Dodurga’mıza futbol sahası hayırlı uğurlu olsun diyorum” ifadelerini kullandı.
Bakan Dönmez ve Milletvekili Ceylan’ın sözleri tören alanında bulunan futbol kulübü sporcuları ve Dodurgalılar tarafından uzun süre alkışlandı.

Son Güncelleme: 03.11.2019 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2019-11-02 17:23:04

İskilip çorum yolu 10 senedir bitmek bilmiyor . Ödenekler nereye gidiyor. İstenmeyen adamı Belediye Başkan Adayı yaptı Ahmet Sami sonuç ortada . Bunun hesabını zor verir

Avatar
İSKİLİP BOŞ VERİN BAYATA HİZMET EFİN 2019-11-03 22:36:30

BAYATA İSTANBUL YOLU İSTİYORUZ

Avatar
Bizede 2019-11-02 17:15:36

İskilipde kapalı spor salonu YOKTUR. Gençlik merkezi yada kültür merkezi ihtiyar konağı hanımlar lokali yoktur. Sayın bakanımız bizide duyarmı?

Avatar
Kenan 2019-11-02 20:32:25

Ulaştırma bakanına da iletip Seçim öncesi projesi nazır dediğiniz yoluda yani D 100 karayolunun geçtiği TOSYAYA BAĞLANTISI OLEN İSKİLİP TOSYA YOLUNU DA yaptırsanız ne güzel olur.