CHP'de Meclis Grup Başkanvekilleri belli oldu

CHP'de Çorum İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Grup Başkanvekilleri belli oldu.

06 Nisan 2024 Cumartesi 02:02
CHP'de Meclis Grup Başkanvekilleri belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Grup Başkanvekilleri belli oldu.

CHP İl Genel Meclisi Grup Başkanvekilliğine Dodurga İl Genel Meclis Üyesi Sadettin Akgül seçildi.

Son 5 yıldır CHP’den Dodurga İl Genel Meclis Üyesi olarak görev yapan Sadettin Akgül, 31 Mart seçimlerinde tekrar meclis üyesi seçildi.

İl Genel Meclis Üyeleri, kendi aralarında yaptıkları toplantı sonucu Grup Başkanvekilliğine Sadettin Akgül’ü seçti.

Belediye Meclisi Grup Başkanvekilliğine ise Aslan Kaya seçildi. Aslan Kaya, CHP’den 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi seçilmişti.

CHP İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz; Grup Başkanvekilleri Sadettin Akgül ve Aslan Kaya’yı tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Son Güncelleme: 06.04.2024 02:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSKİLİP 19 2024-04-06 08:06:23

İlçe yolumuz lütfen bitirirsin Kızılırmak köprüsü yakınına tesis yapılsın,
Çeşit tepeye orman buraya bir tesis ormanlar arasına güzel olur Bu bayram Samsun Çorum İskilip Çankırı Purzaklar güzergahı gene yoğun idi acayip trafik var bu güzergah duble olsun İskilip organize açılacak işsahipleri yol ister. Yolumuz birde sayın vekiller Bdluoa söz verdi TOSYA İSKİLİP YOLU secim bitti icraat görmeli. ilçeler kaybedildi önümüzde vekillik seçimi var inşAllah Tosya İskilip yolu secime biter
Söz verilir ise yerine getirir bizim vekiller. Haydi yolunuz açık olsun meclis çalışmalarında başarılar İlimize hayırlı hizmetler bekliyoruz