CHP’den Çorum raporu

CHP yöneticileri Çorum esnafının sorunlarını tespit ederek rapor halinde genel merkeze ve milletvekillerine iletecek.

01 Kasım 2019 Cuma 18:25
CHP’den Çorum raporu

Cumhuriyet Halk Partisi İl ve Merkez İlçe Örgütü, Çorum esnafının sorunlarını tespit ederek rapor halinde genel merkeze ve milletvekillerine iletecek.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ve Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, çeşitli mesleklere mensup esnafı ziyaret ederek yaşanan sorunlar ve beklentiler hakkında bilgi aldı.

Uğur Mumcu Caddesi’nde Çiçek Mobilya Sahibi Serkan Çiçek,  Ayça Beko Bayii ve Anadolu Hitit Dernekleri Çorum Federasyonu Başkanı Ali Özgür Ispanak, Karabacak Mobilya sahibi Ali Karabacak, Türksel Bayi, önceki dönem İl Başkan Yardımcısı Dudu Sır ve Ahu Pasta Salonu sahibi Aşır Köse ile görüşen Tüfekçi ve Kalender, esnaf ziyaretlerini sürdüreceklerini, esnafın sorunları, talep ve beklentilerini rapor haline getirerek genel merkeze sunacaklarını, CHP’den bir milletvekili heyetinin de önümüzdeki günlerde kente geleceğini, aynı raporu milletvekillerine de ileterek sorunları çözmek için çaba göstereceklerini söylediler.

Esnaf ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, duyarlı davranışlarından dolayı İl Başkanı Tüfekçi ve Merkez İlçe Başkanı Kalender’e teşekkür etti.

CHP İL BAŞKANI MECLİS’TE

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, İl Genel Meclis Üyeleriyle birlikte İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günay’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Daha sonra meclis toplantısına katılan Tüfekçi, tüm köylerin hizmetten eşit bir şekilde payını alacağından ve hakkaniyetli hizmet götürüleceğinden kuşkusunun olmadığını dile getirerek, Kasım dönemi toplantılarının hayırlara vesile olmasını diledi.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Yıldız Bek ve Meclis Üyeleri; Suat Atalay, İlhami Türksal ve Özcan Çetin, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günay’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Bütçe görüşmelerinin yapılacağı Kasım dönemi toplantılarının hayırlara vesile olmasını dileyen İl Başkanı Tüfekçi, yapılan hizmetler için İl Genel Meclisi’ne teşekkür etti.

Ziyaretin ardından meclis toplantısına katılan ve burada gündem dışı bir konuşma yapan İl Başkanı Tüfekçi, Türkiye Cumhuriyetinin 96. kuruluş yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını bir kez daha kutlayarak Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi saygı ve minnetle andıklarını söyledi.

Kasım dönemi toplantılarında 2020 yılı bütçesinin görüşüleceğini, Çorum’u ve tüm köyleri yakından ilgilendiren önemli kararlar alınacağını hatırlatan Tüfekçi, “Geçtiğimiz 7 ay boyunca hakkaniyetli, adil bir hizmet dağılımı yapıldığına dair izlenim edindik. 2020 yılı bütçesinin de aynı anlayış çerçevesinde oluşturulacağına, öncelikli köylerden başlanmak üzere adil, hakkaniyetli bir hizmet dağılımı yapılacağına inanıyoruz. 799 köyün tamamına eşit hizmet götürüleceğine olan inancımız sonsuz” şeklinde konuştu.

Tüfekçi, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günay ve tüm meclis üyelerine, siyasi parti gruplarına başarılar diledi.

Son Güncelleme: 02.11.2019 00:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.