CHP’den Habercim19’a nezaket ziyareti

CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, Habercim19’a nezaket ziyaretinde bulundu.

15 Şubat 2024 Perşembe 19:47
CHP’den Habercim19’a nezaket ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, Habercim19’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarete CHP İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, Merkez İlçe Başkanı Av. Utku Ulaş Taşar, Belediye Meclis Üyesi Didem Tokgöz ve parti üyesi Eşmen Tüfekçi eşlik etti.

SAHA ÇALIŞMASINDA OLUMLU TEPKİLER

Habercim19 İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Demirer ile genel gündem ve yaklaşan yerel seçimlere dair sohbet eden CHP Belediye Başkan Adayı H. Levent Çöphüseyinoğlu, saha çalışmalarında yoğun ilgi görerek hemşehrilerinden olumlu yönde tepkiler aldıklarını söyledi.

TEKNİK BAŞKAN ADAYI PROJELERİNDE İDDİALI

Teknik bir başkan adayı olarak şehrin ekonomik ve sosyal gelişmesinin önünü açacak çalışmalara imza atmayı hedeflediğini vurgulayan Çöphüseayinoğlu, mevcut iktidarın 20 yılı aşkın süredir kentin hak ettiği yatırımları getiremediğini savundu.

Çöphüseyinoğlu, Çorumluların 31 Mart yerel seçimlerinde topyekun bu durumu sorgulamasının zamanının geldiğini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 15.02.2024 21:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sıradan bir gün 2024-02-16 09:35:06

Manidar bir ziyaret olmamış mı?Ne dersin Mustafa Demirer.

Avatar
Hayret Mustafa 2024-02-16 12:23:04

Mustafa ilk defa chp ile ilgili normal bir haber yapmissin farkindamisin. Boyle seyler sana gore degil ama demek ki sende ara sira trolluk ve yandas habercilik anlayisini bir kenara birakabiliyorsun. Umut verici

Avatar
Ümitsiz 2024-02-17 10:15:02

Levent bey ulukavak Mah gel kimse seni tanımıyor... Millet diyoki CHP bu seçim erken havlu attı... Haberin olası. Ama sende formalite başkan adayıyım diyorsan o başka...