CHP’nin ilginç Çorum raporu

CHP Genel Merkezi yöneticilerinin hazırladığı raporda CHP'nin İyi Parti ile ittifak yapması halinde Çorum'da yerel seçimi kazanabileceği iddia edildi.

01 Mayıs 2019 Çarşamba 14:18
CHP’nin ilginç Çorum raporu

CHP Genel Başkan Yardımcıları Onursal Adıgüzel ve Fethi Açıkel, 31 Mart’taki yerel seçim sonuçlarına ilişkin bir rapor hazırladı.

Sözcü’den Başak Kaya imzalı habere göre, Raporda CHP yerel seçimlerde AK Parti ve MHP’nin elinde olan 5 il ve 71 ilçeyi kazandığı, 2 il ve 48 ilçeyi de kaybettiği hatırlatıldı. Seçimden toplam 201 il ve ilçe belediye kazanılarak çıkıldığı hatırlatıldı.

İyi Parti ile Millet İttifakı kurulmaması halinde bu sayının 129’da kalacağı da belirlendi.

Raporda; CHP ve İyi Parti’nin ittifak yapmadığı Uşak, Niğde, Çorum ile 35 ilçede seçimi kaybettiği, ittifak yapıldığı takdirde bu il ve ilçelerin de alınacağı ifade edildi.

Son Güncelleme: 03.05.2019 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kafa değişmeli 2019-05-02 17:15:19

CHP bu kafayla İyi parti ile de beraber seçime girse kazanamazdı.CHP,Gülabibey,Ulukavak,Üçtutlar,Mimar Sinan sakinleri ile bir ittifak yapsın.Bahçelievler,Yavruturna,Kale mahallesi ittifaklarından bir sonuç alınamadığı ortada,yerel teşkilatlar önce bakış tarzını değiştirmeliler.

Avatar
osman tutkal 2019-05-02 03:48:46

tufan köse seçimi akp bile bile verdi. tarih bunu not etti. bir akraba bir arkadaş listede olacak diye iyi partiye hava attı dersini aldı ve siyaseten bitti. bir kılıçdaroğlu'na bak birde santral için arsa imar için akp seçimi hediye edenlere bak

Avatar
vatandaş 2019-05-02 23:52:28

Yani IYI parti CHP ye destek olacak kendisi bir tane il alamayacak hespini CHP alacak bunada başari diyecekler.Ha birde kendilerine milliyetçi diyecekler.Birlesin tek parti kurun daha iyi