CHP’nin seçim bürosu açılışına AK Parti adayı da katıldı

Çorum'un Sungurlu İlçesinde CHP'nin seçim bürosu açılışına AK Parti Sungurlu Belediye Başkan Adayı Ömer Tök ile AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Nuh Aluç da katıldı.

22 Şubat 2024 Perşembe 20:20
CHP’nin seçim bürosu açılışına AK Parti adayı da katıldı

Çorum'un Sungurlu İlçesinde CHP'nin seçim bürosu açılışı yapıldı. Açılışa AK Parti Sungurlu Belediye Başkan Adayı Ömer Tök ile AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Nuh Aluç'un katılması dikkat çekti.

CHP SUNGURLU SEÇİM BÜROSU AÇILDI

Sungurlu'da Müslüme Salo ile seçim yarışına katılan CHP, seçim bürosunun açılışını coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi. Açılışa CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz ve Kadın Kolları Başkanı Kamile Anar ile birlikte çok sayıda kişi katıldı.

AK PARTİ ADAYI VE İLÇE BAŞKANI KATILDI

CHP'nin seçim bürosu açılışına katılan isimler arasında AK Parti Sungurlu Belediye Başkan Adayı Ömer Tök ile AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Nuh Aluç'da yer aldı.

MİLLETVEKİLİ TAHTASIZ TEŞEKKÜR ETTİ

Açılışın ardından sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, "Seçim büromuzun açılışına katılma nezaketi gösteren AK Parti Sungurlu Belediye Başkan Adayı Ömer Tök ve AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Nuh Aluç'a ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ülkeci 2024-02-23 16:47:42

Bende teşekkür ederim. Düşman değillerya ne güzel etmişler.