Çöphüseyinoğlu: ‘30 yıllık özlemi bitireceğiz'

26 Şubat 2024 Pazartesi 18:26
Çöphüseyinoğlu: ‘30 yıllık özlemi bitireceğiz'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, Bahabey ve Ata Caddesi ile Lozanevler civarında faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, hem hayırlı işler diledi hem de 31 Mart yerel seçimlerinde sandığa giderek mutlaka oy kullanmalarını talep etti.

'SANDIĞA GİDİN VE OYUNUZU KULLANIN'

Yerel seçimlerin önemine dikkat çeken CHP Adayı Çöphüseyinoğlu, 5 yılda bir yenilenen seçimlerde bu şehirde yaşayan tüm insanların söz sahibi olmaları gerektiğini ifade ederek, “Önümüze sadece 5 yılda bir gelen sandığın değerini ve kıymetini bilelim. Bu şehir hepimizin. Şehrimizin yeniden ayağa kalkması için ve şehirde sizin de söz sahibi olmanız için sandığa gidin ve oyunuzu mutlaka kullanın” dedi.

GÖRDÜĞÜ SICAK İLGİYE TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaret ettiği iş yerlerinde esnafın sorunlarını dinleyen Çöphüseyinoğlu, kendisine gösterdiği sıcak ilgiden dolayı tüm esnafa teşekkür ederek, bu sevgiyi ve yoğun ilgiyi Belediye Başkanı seçilmesi halinde boşa çıkarmayacağını söyledi. 31 Mart’ta kazansın kaybetsin seçim çalışmaları esnasında güzel dostluklar edindiğini vurgulayan H. Levent Çöphüseyinoğlu, “Sizleri yakından tanımak çok güzel, inşallah dostluklarımız kalıcı olacak” diye konuştu.

Esnaf ziyaretleri sırasında yolda karşılaştığı vatandaşlarla ayaküstü sohbet eden ve kendisini tanıtan Çöphüseyinoğlu, ayrıca parklarda vakit geçiren vatandaşlar ile de hasbihal ederek, yerel yönetimlerden bir taleplerinin olup olmadığını sordu.

'ÇORUM'UN 30 YILLIK ÖZLEMİ SONA ERECEK'

Vatandaşların Çorum’da CHP’nin halkçı belediye anlayışını özlediğini kaydeden CHP Adayı Çöphüseyinoğlu, “Çorum’u 30 yıl aradan sonra halkçı belediye ile buluşturarak, inşallah vatandaşlarımızın bu özlemine artık bir son vereceğiz” şeklinde konuştu.

KİMLER KATILDI?

Çöphüseyinoğlu’na ziyaretlerde ise İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, Merkez İlçe Başkanı Av. Uyku Ulaş Taşar, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları ile parti yöneticileri eşlik etti.

Son Güncelleme: 26.02.2024 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Imkansiz 2024-02-26 22:02:10

Corum'da 30 yil degil 130 yil bile bu özlem bitmez. Chp mumkun degil kazanamaz, oy vermezler Corumda, çunku önyargi var insanlarda. Illa islamci bi iktidar olucak, zihniyet bu kucuk sehitlerde.

Avatar
Corum 19 2024-02-26 23:43:02

Islamci yaklasimi yerine umut vermeyen darmadaginik bir muhalefet eski fetocu demcilerle is tutan Ataturkun partisi kimligini kaybetmis kisir cekismeler icinde bir CHP ne yaptigini bilemeyen bir IYI parti varsa ozelestiri yapip kendine gelmek lazim