Çöphüseyinoğlu esnafı dinledi: ‘Albayrak çıkmaz sokak olmuş’

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, Albayrak Caddesi ve Maliye Sokak esnafını dinledi.

24 Şubat 2024 Cumartesi 21:08
Çöphüseyinoğlu esnafı dinledi: ‘Albayrak çıkmaz sokak olmuş’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, Albayrak Caddesi ve Maliye Sokak üzerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, hem kandillerini kutladı hem de sorun ve taleplerini dinledi.

ALBAYRAK ESNAFI KAN KAYBEDİYOR

Yapılan açıklamaya göre; gittiği her iş yerinde sıcak ve yoğun ilgiyle karşılanan CHP Adayı Çöphüseyinoğlu, Albayrak Caddesi esnafının giderek kan kaybettiğini söyledi. Caddenin bundan 2-3 yıl önce daha canlı ve hareketli olduğunu vurgulayan Çöphüseyinoğlu, önlem alınmadığı takdirde esnafların bir bir kepenk indirmek zorunda kalacaklarını ifade etti.

BÖLGEDE 150 ESNAF VAR

Albayrak Caddesi üzerinde bulunan Ezgi Çay Evi’nde bölge esnafı ile bir araya gelen CHP Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, burada esnafların dertleriyle dertlendi. Esnaflar, Albayrak Caddesi’nin artık bir çıkmaz sokak olduğunu belirtirken, yaklaşık 150 esnafın bulunduğu caddeye bir çözüm bulunamadığı takdirde evlerine ekmek götürmekte zorlanacaklarını dile getirdiler. Ekonomik yönden çok sıkıntılı günler yaşadıklarını söyleyen esnaflar, CHP Adayı Çöphüseyinoğlu’ndan Belediye Başkanı seçilmesi halinde ilk olarak bu soruna el atmasını talep ettiler.

HALK İÇİN PROJE SÖZÜ

Çöphüseyinoğlu ise, esnafın istek ve taleplerini görmeyenlere, seslerini duymayanlara oy verilmemesi gerektiğini belirterek, “Biz Cumhuriyet Halk Partililerin anlayışında halkçı belediyecilik anlayışı var. Biz rant için değil halk için projeler üreteceğiz. Rahat olun. Tüm sorunlarınızın üzerinden gelmek için ben ve ekibim gece-gündüz demeden dersimize çalışıp çözüm üreteceğiz. Çorum’u daha yaşanabilir bir kent, insanları mutlu bir kent yapmak için çok çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

YAŞAR ANAÇ’LA KARŞILAŞTILAR

Esnaf ziyaretleri sırasında Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Yaşar Anaç ile de karşılaşan CHP Adayı Çöphüseyinoğlu, Anaç ile ayaküstü sohbet ederek kendisine yerel seçimlerde başarı temennisinde bulundu.

Çöphüseyinoğlu’na esnaf ziyaretlerinde ise Milletvekili Mehmet Tahtasız, İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz,  İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları ile bazı parti yöneticileri eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YİNE BEN 2024-02-26 11:11:16

DEMEK Kİ NE İMİŞ MUHTARLIK MAKAMI HÜKÜMSÜZ HALE GELMİŞ YOKLUĞU HİÇ ARANMAYACAK AMA MERAKLISI ÇOK..BOŞ BELEŞ BİR MAKAM BU ORTADAN KALKSIN BU MASRAF KAPANSIN BURANIN GİDERİ EN DÜŞÜK EMEKLİYE EK OLARAK PAY EDİLSİN ONLAR ERSİN MURADINA.....AKIL BEDAVA