Çöphüseyinoğlu söz verdi: 'İhalelerde doğrudan temine son'

HP) Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, esnaf ziyaretlerinde belediye ihalelerinde doğrudan teminin kaldırılacağını söyledi.

25 Şubat 2024 Pazar 19:12
Çöphüseyinoğlu söz verdi: 'İhalelerde doğrudan temine son'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarına Gülabibey Mahallesi’nde devam etti.

GÜLABİBEY’DE ESNAF TURU

Yapılan açıklamaya göre; Fevzi Çakmak Caddesi ve Bağcılar’da faaliyet gösteren esnafı ziyaret eden CHP Adayı Çöphüseyinoğlu, bölge esnafları ve vatandaşlar tarafından sıcak karşılandı. Çöphüseyinoğlu, ayrıca Rüstem Eren Parkı’nda da vatandaşlarla sohbet ederek kendisini tanıttı, yerel yönetimlerden talepleri olup olmadığını sordu.

Belediye Başkanı seçilmesi halinde yapacağı proje ve yeniliklerden bahseden CHP Adayı Çöphüseyinoğlu, sosyal belediyecilik anlayışının insanların bireysel ve müşterek ihtiyaçlarını hukuk düzeni içinde karşılamakla yükümlü olduğunu belirterek, “Tamda bu yüzden hizmette halka yakınlık anlayışını benimsemekteyiz” dedi.

DAR GELİRLİ AİLELERE EĞİTİM DESTEĞİ

Hayatın her alanında vatandaşın yanında olacaklarını kaydeden H. Levent Çöphüseyinoğlu, dar gelirli ailelerin çocukları için beslenme çantalarına gıda yardımı ve kırtasiye desteği vereceklerini dile getirdi.

GÜÇLÜ BELEDİYE, BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ

Güçlü belediyecilik için birleştirici güç olacaklarını vurgulayan Hasan Levent Çöphüseyinoğlu, “Kent kaynaklarının etkin ve verimli kullanımı için kaliteli, verimlilik odaklı ve katılımcı, performansa dayalı ve stratejik planlamaların yapıldığı hesap veren yeni kamu yönetimi yaklaşımını hayata geçireceğiz.

İHALELER ŞEFFAF OLACAK, ÖNCELİK ÇORUM’A

İhaleleri şeffaf hale getirecek, Çorum insanı ve firmalarına öncelik verecek ve her şeye doğrudan temin sistemi kullanılmasına son vereceğiz” diye konuştu.

ORTAK SORUN EKONOMİ

CHP Adayı Çöphüseyinoğlu, çay ocağı ve kahvehanelerde masasına oturduğu vatandaşlardan sorun ve taleplerini dinledi. Vatandaşların ortak sorunu ise yine ekonomi olurken, emekli maaşlarının yetersizliği, piyasanın belirsizliği ve alım gücünün düşmesinden dert yandılar. Çöphüseyinoğlu da, bu sorunların mevcut iktidarın yanlış ekonomik politikalarından kaynaklandığını söyledi.
CHP Belediye Başkan Adayı H. Levent Çöphüseyinoğlu’na ziyaretlerinde İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, Merkez İlçe Başkanı Av. Utku Ulaş Taşar, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları, önceki dönem İl ve Merkez ilçe yöneticileri ile partililer eşlik etti.


 

Son Güncelleme: 25.02.2024 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dogrucu'ya 2024-02-26 06:36:36

1940'larda sogan patates ekmek almak icin kuyrukta olan kac kisi kaldi be cahil. Birde unutmadi diyor ne biliyon, sende mi kuyruktaydin. 84 yil onceki olaylari yalan yanlis sagdan soldan duyduklariniz ile uyduruyorsunuz. Ulan o zamanlar ambargo uyguluyolarmis, savas nedeni ile stokculuk varmis. Simdi alabiliyon mu atagizli, simdi de sogan patates ekmek dolu heryer ama gucun yetmiyor,bakip geciyorsun niye cunku paran pul oldu , gucun yetmiyo patates 25 tl , sogan 15 tl , ekmek 10tl. Ilerde de bugunleri diyeceksin, AKP doneminde patates sogan coktu ama alamiyorduk... La bi git bos bos konusma. Dogrucuymus, senden olsa olsa palavraci olur

Avatar
YİNE BEN 2024-02-26 11:06:02

MUHTAR LIK MAKAMI ŞEHİRLERDE HÜKÜMSÜZDÜR BU BOŞ BELEŞ MAKAM İPTAL EDİLSİN...BUNLARIN TÜM TAHSİSAT VE ÖDENEKLERİ EN DÜŞÜK EMEKLİYE EK PAYLAŞTIRILSIN HEM ONLAR NEFES ALSIN HEM DE BU KAMBURDAN ÜLKE KURTULSUN.....AKIL BEDAVA

Avatar
vatandaş 2024-02-26 13:57:27

Levent bey Çorum CHP tarihinde beyefendiliği dürüstlüğü ile aday gösterilecek kişilerden biridir. Ben chp seçmenide değilim . levent beyi 22 yıldır tanırım aileside gerçekten saygı değer insanlar . İnsanları tanımadan zanda bulunmayalım. Zan en büyük günahlardan bir tanesidir. Kendisine başarılar diliyorum. Nacizane levent beye bir tavsiyem var levent bey sağ seçmen chp ye çok yabancı gerçekten insanlara kendinizi tanıtın.

Avatar
Doğrucu 2024-02-25 19:41:25

CHP 1940larda ikinci dünya savaşı dönemi dünya birbirini boğazlarken iktidardı halk ekmek kuyruklarını soğan patates et kuyruklarını unutmadı

Misafir Avatar
Doğan Uygun 2024-02-26 03:12:23 @Doğrucu

Allah Allah şimdi savaşta yok ama yine kuyruklarda millet ucuz ekmek ve soğan patates için. Et zaten hayal oldu neden oldu acep ? Millet zincir marketlerde çocuğunu bir şey istemesin diye çikolata reyonu önünden çeke çeke götürüyor. Hiç mi zorunuza gitmiyor sözde doğrucu bayım ?

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
İsmail 2024-02-25 22:58:19 @Doğrucu

Sava savaşı çıkmış Atom bombaları patlamış savaş sinirimiza kadar gelmiş o zamanki iktidar ülkemizi savaşa sokmamis savaştan sonra avrupa ikiye bölünmüş ve sen ekmek patates kuyruğundan bahsediyorsun rahmetli annem çayı pekmezle içerdik derdi zaten birinci dünya savaşı kurtuluş savaşında yuzbinlerce yetişmiş insanımızı şehit vermişiz topraklarımızı kaybetmişiz genemi olsaydı aynısı bugüne bakalım 80 yaşındaki Emekli ucuz et kuyruğunda pazara akşam gidiyor

Beğenmedim! (0)