Çorum'a özel tanıtım projesi

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, , “Çorum’un imajı ve tanıtımı projesi başlatılacak ve uygulama ekibi kurulacak."dedi.

26 Mart 2024 Salı 23:49
Çorum'a özel tanıtım projesi

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, "Çorum’un imajı ve tanıtımı projesi başlatılacak ve uygulama ekibi kurulacak." dedi.

'GÖÇ VEREN DEĞİL, GÖÇ ALAN ÇORUM'

Çorum’un büyümesi göç veren değil, göz alan bir şehir haline gelmesi gerektiğini aktaran Çöphüseyinoğlu, sanayiciye, üreticiye, esnafa her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

ÇORUM TANITIM VE UYGULAMA EKİBİ

Çöphüseyinoğlu, “Çorum’un imajı ve tanıtımı projesi başlatılacak ve uygulama ekibi kurulacak. Belediye Turizm Bilgi Merkezi ve Kent Müzesi ile şehrimizin tanıtımına katkı sağlanacak. Hattuşa, Alacahöyük gibi dünyaca ünlü tarihi mekanlara sahip çıkılacak, gelen turların şehrimizde konaklaması için ulaşım kolaylıkları sağlanacak” dedi.

'HER KESİMİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde Çorum halkının teveccühü ile Belediye Başkanı seçilmesi halinde yapacağı belediye hizmetleri ile her kesimin yüzünü güldüreceğini söyledi. 
CHP Adayı Çöphüseyinoğlu, firma ve esnaf ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti. Çöphüseyinoğlu sırası ile Greyder, Akça Plywood, Şenöz Metal, Kolix, Gülümoğlu Yem, 112 Acil Çağrı Merkezi ve Çorum Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek, yerel seçimler için destek istedi.

Çalışarak, üreterek Çorum’un kalkınmasında büyük rol oynayan firma sahipleri ve personelleri ile görüşen Çöphüseyinoğlu’na ziyaretlerde İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, Milletvekili Mehmet Tahtasız, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri eşlik etti.

'SANAYİ SİTESİNİN SORUNLARNI İYİ BİLİYORUZ'

Çorum Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafın karşılaştığı yaygın sorunlar arasında altyapı eksiklikleri, güvenlik endişeleri, çevre düzenlemesi gibi sorunların olduğunu bildiğini ifade eden CHP Adayı Çöphüseyinoğlu, “Göreve geldiğimizde esnafımızı ilgilendiren sorunları çözmek için Çorum Belediyesi olarak esnafımızın katılımını artırmak ve sesini duyurmak için düzenli toplantılar veya danışma ortamları sağlayacağız” dedi.

Esnafın iş yerlerini tek tek ziyaret ederek, onlarla samimi bir şekilde sohbet ettiklerini belirten Çöphüseyinoğlu, esnafın kendisine olan ilgisine teşekkür ederek hayırlı işler, bol kazançlar, hayırlı Ramazanlar temennisinde bulundu. Esnafın karşılaştığı sorunları ve taleplerini de yerinde dinlediklerini vurgulayan Çöphüseyinoğlu, onların görüşlerini dikkate alarak çözüm odaklı bir yaklaşım sergilediklerini ifade etti.

ESNAFA YÖNELİK PROJELERİNİ ANLATTI

İş insanları ve esnafla yapılan görüşmelerde Çöphüseyinoğlu, esnafa yönelik belediye projelerini ve politikalarını da detaylı bir şekilde aktardı. Çöphüseyinoğlu, “Şehrimizin ekonomik dinamikleri arasında çok önemli yer tutan sanayi esnafımızın güler yüzleri, tebessümleri ve bizlere olan samimi yaklaşımları bizlerin bir kez daha motivasyonunu arttırdı. Ben de, Belediye Başkanı seçilmem halinde yapacağım tüm belediye hizmetlerinde her kesimin yüzünü güldüreceğime buradan söz veriyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSKİLİP 19 2024-03-27 10:03:47

İskilip belediye makam aracı neden pert oldu, araç servisi çorumda var iken cumartesi odacı kimi almaya veya kimi götürmeye gidiyordu diğer karşı taraf aracı ne oldu, yarayılar ne oldu. Kiralık Araç kimin?