Çorum AK Parti’de kongre takvimi başladı

AK Parti’de kongre takvimi işlemeye başladı, delege seçimleri yapılıyor.

02 Aralık 2019 Pazartesi 14:49
Çorum AK Parti’de kongre takvimi başladı

AK Parti’de kongre takvimi işlemeye başladı, delege seçimleri yapılıyor.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, yaptığı açıklamada, mahalle ve köylerde delege komisyonlarının kurularak seçimlere gidildiğini belirterek, şöyle dedi; "Demokrasi, değişim ve reform sloganıyla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesinin ardından güçlü bir teşkilatlanmaya giriyoruz. Bunun da ilk adımı delege seçimleri olmuştur. 2023 seçimlerine daha dinamik, daha güçlü ekiplerle girmek için delege komisyonları oluşturduk. Demokrasinin olmazsa olmazı seçimlerin ilkini delege seçimleri ile yapıyoruz. Değişimi sağlayıp, daha müreffeh ve kalkınmış bir Türkiye için reformlarımızı hayata geçiriyoruz.

Bu çerçevede cumartesi günü itibariyle mahallelerimizde ilçe kongre delegelerimizi demokrasi şöleni içerisinde seçtik ve bugünde son mahallelerimizin delege seçimlerini tamamlamış olacağız. Aralık ayının 13’de ise köy delege seçimlerimizi bitirmiş olacağız. Delege seçimleri ile ilgili tüm köy ve mahalle temsilciliklerimiz tüzüğümüz ve kongre yönetmeliğimiz dahilinde gerekli ilanları yapmak suretiyle yasal prosedürü tamamlamış ve seçimlere başlamıştır.

Parti kurallarımızın, demokratik şartların dışına çıkan disiplinsizliklere partimiz adına asla müsaade etmedik bundan sonrada etmeyiz. Partimizin kaderi ile milletimizin kaderinin bütünleştiği bu dönemde milletin partisi olan AK Partimiz şahıslar üzerine değil milletimizin çıkarları doğrultusunda belirlenecek kadrolar tarafından yönetilmiş ve yönetilmeye devam edecektir. Bu kadrolarla kurulan teşkilatımız AK Partimiz milletimizin bizlere emaneti olup, parti içi disiplinin bozulamayacağı Türkiye'deki tek sivil toplum kuruluşudur. Partimizin 2023 hedefleri için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde emin adımlarla kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz.”

Son Güncelleme: 04.12.2019 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdullah 2019-12-02 16:01:34

Ak partinin oyları düştü. Şimdi güya tabanın gazını alacak. sen ne dersen de yukarıdan inme ile para babalarının temsilcileri oturmuş koltuğa.

Avatar
Don Kişot 2019-12-02 20:41:25

Allah sizin kibrinizden korusun bu Milleti, mahalle delegenize bile güç yetmiyor artık. Dön baba dönelim hep aynı yüzler. Yarın yine manşet olur büyük boy puntolarla. Ak Partide büyük değişim.

Avatar
Kimene 2019-12-02 22:48:36

Demokrasi ,seçim felan filan hikaye bunlar asıl meseleye gel ne istiyon.Ekonomik kriz sizide mi vurdu. İşler kesat mı.

Avatar
Çorumlu 2019-12-03 06:44:02

Sn partili kardeşlerim şu çerkezlerden partiyi üniversiteyi uzak tutalım bunlar kendinden başka kimseye insan gibi davranmıyorlar gelin biz olarak düşünen toplumlara insanca yaklaşan nesiller görmek istiyoruz parti bizim ülke bizim niçin çorumlu olmayanlar yönetiçi bürokrat oluyor sonrada çorumluların ekmeğiyle oynuyorlar utanmadan birde çorum şöyle çorumlular böyle utanmadan sırıdıyorlar