Çorum bizim için önemli

MHP MYK Üyesi hemşerimiz Hasan Oğuz Öbekçi, genel merkez için Çorum'un önemli ve değerli olduğunu söyledi.

01 Ekim 2020 Perşembe 23:51
Çorum bizim için önemli

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi hemşerimiz Hasan Oğuz Öbekçi, hafta sonu gerçekleştirilen MHP Sungurlu ve İskilip olağan kongrelerine katılmak üzere Çorum’a geldi.

Öbekci, partililerin teveccühüyle karşılanırken, ilçe kongrelerini tamamladıktan sonra Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak ve yönetimi ile bir araya geldi. Parti yönetimiyle fikir alışverişinde bulunan Öbekçi, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi için Çorum’un önemini ve değerini vurguladı.

Öbekçi, Çorumlu hemşerilerine Türk Dünyasının Bilge Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin selamlarını iletti.

Son Güncelleme: 02.10.2020 09:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hal ve gidiş 2020-10-02 13:20:03

MYK da görevli arkadaş,Çorum'un değerli genel merkez için önemli ve değerli olduğunu söylemiş.Genelde siyaset yapanlar böyle bir ziyarette bu tür cümlelerin dışında olumsuz bir cümle kurmazlar,kuramazlar.Kurarlarsa siyasetin doğasına aykırı olur.Gelelim Çorumdaki geleceğine,MHP Çorumda her şeçimde olduğu gibi yine gelecek seçimde başarı elde edemez.Başarı vekil çıkarmaktır.MHP Çorumda vekil çıkaramaz.Sebebi genel merkezin politikaları ve yerelde görev yapan siyasetçilerin katkı sağlamaktan uzak olmasıdır.Bir de vekil adaylarının durumunu dikkate alırsak seçim sonucu 3 AKP 1 CHP olur.Bir de,Siz aday olursanız,vekil hiç olmaz.Aday Çorum merkezden olmalı ve halk ile yakın olan birisi olmalıdır.

Avatar
Lütfi oğuz 2020-10-02 20:18:22

Kıymetli myk öbekci beyi uzun zamandır bir hemşerisi olarak takip ediyorum. Kendisi myk olduktan sonra memleketi çorumu hiç boş bırakmadı sadece seçimlerde değil her fırsatta geldi kendisi.ayrıca bildiğim kadarı ile çorumun önemli ailelerinden birine mensup babası ve dedesi önemli ve sevilen insanlar.aday olurmu bilmem ama mhp den vekillik kendisine yakışır. Hakkıyla da yapar. Allah yolunu açık etsin kendisinin

Avatar
Mantık ve Tutarlılık 2020-10-02 20:18:26

Hal ve Gidiş adlı yorumcu MHP Çorumda vekil çıkaramaz nedeni yereldeki siyasetçilerin destek vermemesi diyor Çorumda MHP vekil çıkaramaz diyor sonrada MYK üyesi hemşerimize olma ihtimali var ama siz aday olursanız olmaz diyor. Arkadaş azcık yazdıklarınız da tutarlılık olsun azıcık mantık olsun yazmak için yazmayın

Misafir Avatar
Tutarlılık ve mantık nedir? 2020-10-03 13:30:55 @Mantık ve Tutarlılık

Siyasette tutarlılık yoktur.Sonuç vardır.Sonuç 3 AKP ve bir CHP li vekildir.Senelerdir bu sonuç böyledir.Böyle de olacaktır.Çorum da İyi parti bile vekil çıkarır.MHP vekil çıkaramaz.MHP camiası kırk parçaya bölünmüş haldedir.Son olarak il ve merkez ilçe başkanının alınması da yeni bir kırk parça daha oluşturdu.Kendine güvenen varsa gelsin.Sonuç değişmez.Hele Ankara ve İstanbul da ikamet edip,arada Çorum ve ilçelerine ziyaret gerçekleştiren muhtemel adaylar ile vekil hiç olmaz.En iyi dönemde cumhur ittifakı ile Aras bile seçilemedi.Şimdi, hiç olmaz.

Beğenmedim! (1)
Misafir Avatar
Benden Bahçeli gidene dek oy yok. 2020-10-03 13:14:34 @Mantık ve Tutarlılık

Bazı adaylar seçilebileceğine dair umut taşıyabilir.Bir önceki seçime göre fazlaca bir oy seviyesi yakalayabilir.Ama vekil çıkacak sayıya ulaşamaz.Öbekçi aday olursa seçilme şansı hiç olmaz.Ben bu şekilde yönetilen MHP ye kesinlikle oy vermem.

Beğenmedim! (2)
Avatar
İskilipli 2020-10-02 20:23:47

Değerli MYK uyesi Hasan Oğuz ÖBEKÇİ kardeşimiz Milliyetçi Ülkücü hareketin çekirdeğinden yetişmiş bir kardeşimizdir. Gerek bilgi birikimi gerekse entelektüel kapasitesi ile Çorum'a önemli hizmetleri olacaktır. Rahmetli babası Yavuz ÖBEKÇİ ağabeyimiz 12 Eylül zindanlarında çile çekmiş idamla yargılanmıştı. Velhasıl taşın altına elini değil gövdesini ortaya koyanlardandır