Çorum'da ekonomik krizin etkileri araştırılıyor

CHP milletvekili ve teşkilat yöneticileri Çorum'da ekonomik krizin etkilerini araştırıyor.

11 Ocak 2019 Cuma 14:00
Çorum'da ekonomik krizin etkileri araştırılıyor

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili ve teşkilat yöneticileri sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine devam ediyor.

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender ve Basın Sorumlusu İlhami Türksal, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Çorum Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, ÇESOB Başkanı Recep Gür ve Türk-İş İl Temsilcisi Sefer Kahraman’la görüştü.

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP Genel Merkezi tarafından 81 ilde ekonomik kriz ve krizin etkilerini araştırmak üzere komisyonlar kurulduğunu, Çorum’daekonomik kriz ve etkilerini araştırmak üzere CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ve kendisinin görevlendirildiğini söyledi.

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere de, yaşanan ekonomik krizin Çorum’da etiklerini, beklenti ve sorunlarını rapor halinde genel merkeze rapor edeceklerini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kriz yok 2019-01-11 14:11:17

Kriz,mıriz yok.Araştırmaya da gerek yok.O kadar.