Çorum için 3 talep

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve teşkilat yöneticileri bugün heyet halinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile görüşecek. Görüşmede Çorum için 3 ayrı talep iletilecek.

15 Ekim 2019 Salı 14:17
Çorum için 3 talep

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, teşkilat yöneticileri ile birlikte bugün Ankara’ya gitti.


AK Parti İl Başkanı Ahlatcı ve beraberindeki heyet  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ı Külliye’de ziyaret etti.
Ziyarete Çorum'dan il yürütme kurulu, il gençlik kolları başkanı, ilçe başkanları, belediye başkanları başkanları ve bazı yerel basın temsilcileri katıldı.
Edindiğimiz bilgiye göre, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı başkanlığındaki Çorum heyetinin, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile yapacağı görüşmede, Çorum’a müstakil havaalanı yapılması, hızlı tren yatırımının hızlandırılması ve eski Devlet Hastanesi’nin ikinci basamak sağlık kuruluşu olarak açılmasını talep etmesi bekleniyor. Ayrıca il, ilçe ve belde belediyelerinin genel meseleleri de dosya halinde iletilecek.
Ayrıca ziyarette Barış Pınarı Harekâtı’na katılan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne destek mesajı verilecek.

Son Güncelleme: 17.10.2019 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu seçmen 2019-10-15 17:30:39

Yusuf başkanın Çorum’a en büyük haksızlığın sembolü olan müstakil havaalanı konusunda ortaya koyduğu çabayı takdir ediyor, inşAllah somut neticeler alacağını umuyoruz.

Avatar
halk 2019-10-15 15:34:32

hayırlı yolculuklar

Avatar
Allah korusun 2019-10-15 21:38:43

Rabbim Cumhurbaşkanımıza sağlık sıhhat uzun ömür versin.Yoksa bu ve buna benzer kadrolar seçime girse alacağı oy bellidir.Daha dün kura yerine liste yöntemini kullanarak birkaç yüz kişiyi sevindirirken binlerce kişinin ahını aldınız.
Yeter beyler yeter çok geç olmadan kendinize / kendimize gelelim çok şey değil adalet / liyakat

Avatar
ÇORUmlu 2019-10-16 02:13:39

Havaalanı dolayısıyla Çorum artık oy vermiyor.

Avatar
Bekir 2019-10-16 02:17:29

Fuat Oktay Yozgatlı, Çorum’a havaalanı işine sıcak bakmaz, biraz da Merzifon’dan sonra Yozgat uçaklarının koltuklarını Çorumlular doldursun düşüncesiyle, bu işin çözümü oy vermemek gelecek seçime, zaten Ak Parti oyu, yüzde 55’lerden 40’lara düştü Çorum’da. Yozgat versin oyları.

Avatar
İskilipden 2019-10-15 19:17:03

Tosya İskilip Çorum duble yolu.
Çankırı Bayat yolu.
İskilipe üniversite ve yurt binası yapımı.
Dışı biten içi bitmeyen kur an kursu u binası.
Askeri Tugay acemi birlik seviyesinde.

Hayırlı yolculuklar Allahımyolunuzu açık etsin. Koparıp gelin. Çok çok isteyin bu erada kapalı spor salonu tiyatro salonu sinema salonu kültür merkezi ihtiyar konağı hanımlar lokali yoktur bunuda unutmayın

Avatar
Muhammed 2019-10-16 13:17:24

Bence komsu illere göre sanayi kuruluşlarının, şehir nüfusunun ve gereklilige esas olan diğer unsurların istatistiksel dosyası hazırlanmalı ve neden yapılmalı yönünde bir praje ile diğer komşu iller kıyaslanmalıdır. Öyle olursa Ankaranın kemküm şeklindeki ifadeleri son bulur ve mutlu sona yaklaşırız kanaatindeyim hem tren garı hemde hava limanı açısından...yoksa beyler açık açık yazıyorum buraya vatandaş olarak işiniz kolay olmaz ilk seçimlerde

Avatar
Mürsel 2019-10-16 23:20:59

Yav artık havaalanını istemiyoruz tren gelsin yeter acil olarak

banner165