Çorum’dan Kılıçdaroğlu’na kandil

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elektrik faturasını ödemeyeceğine dair açıklamasının ardından Çorum'dan kandil gönderildi.

12 Şubat 2022 Cumartesi 13:00
Çorum’dan Kılıçdaroğlu’na kandil

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elektrik faturasını ödemeyeceğine dair açıklamasının ardından Çorum'dan kandil gönderildi.

Hakimiyet'in haberine göre; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin il teşkilatlarına verdiği talimat üzerine MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ve Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, CHP Genel Merkezi'ne Kemal Kılıçdaroğlu adına kargo ile kandil gönderdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, yeni yılla birlikte güncellenen elektrik tarifelerinin faturalara yansımalarından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sorumlu tutarak, faturalarını ödemeyeceğini açıklamıştı. Bu açıklama üzerine MHP lideri Devlet Bahçeli de, kendi sosyal medya hesabı üzerinden "Bu kapsamda, her il teşkilatımızın Kılıçdaroğlu'na bir kandil göndererek aydınlanmasına yardımcı olmasını bekliyor, bu talimatımı paylaşıyorum. Nasıl olsa Kandil'e yabancı değildir, nasıl olsa Kandil'in köhne ışığıyla yolunu bulmaya çalıştığını görmeyen de kalmamıştır." şeklinde paylaşım yaptı.

'KANDİL'E YABANCI DEĞİL'

Bahçeli'nin paylaşımı sonrası MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ve Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya CHP Genel Merkezi'ne Kemal Kılıçdaroğlu adına kargo ile kandil gönderdi. Kurt, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin talimatı üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kandil yolladık. Nasıl olsa Kılıçdaroğlu Kandil'e yabancı değildir, nasıl olsa Kandil'in köhne ışığıyla yolunu bulmaya çalıştığını görmeyen de kalmamıştır." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 12.02.2022 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aslında olan.! 2022-02-12 15:16:33

Dün meydanlarda ip atanlar, bugün kandil gönderme gibi boş işlerle ugrasiyor. Bahçeli acisindan degisen bi sey yok! Dun ne ise bugunde ayni olan vatandasa oluyor milletin yarasina merhem olacak kimse yok. ALLAH bizi sizden kurtarsın.

Avatar
King Kong 2022-02-12 17:42:32

Normal bir ülkede insan içine çıkmaması gerekenler bizim ülkemizde baştacı ediliyor.Düne kadar ip atıyordu meydanlarda şimdi ise durum ortada.Siyasi hayatı çoktan bitmesi gerekenler memlekette el üstünde tutuluyor bir de sözüm ona derin ve tarihi bir ideolojik misyonları var zannediliyor. Ne diyelim herkes hak ettiğini yaşar.

Avatar
Ahmet 2022-02-12 14:30:25

Boş işler yerine gerçeklerle ilgilenmek daha faydalı olacaktır. Tarladaki domatesin sofraya gelişine kadarki fiyat yükselişine tepki gösterenler elektriğin tüketiciye gelene kadarki fiyat yükselişine tepki veremiyor. Neden?

Avatar
Dokuzuncu köyden bir deli 2022-02-12 13:17:53

Bunlara göre memlekette vatandaşın hiçbir sıkıntısı yok. Kendilerinin tuzu kuru tabi. Milleti de öyle sanıyorlar.

Avatar
Hacı Nuri 2022-02-12 16:18:59

İlk seçimde bu halk size öyle bir tokat atacak ki, sizi saray bile kurtaramayacak...

Avatar
Kader 2022-02-12 16:42:25

Ulen Apoyu Asılmaktan kurtaran siz, Reise yağlı Urgan atan siz, Tayyip'i başkan adayı yapan siz, Aponun mektubunu yayınlanirken sesi çıkmayan yine sizsi,s

Avatar
kadir 2022-02-13 00:10:13

ne kadar zekice bir davranış. ne zaman seviye dipte desek daha aşağı çekiyorsunuz. senin başkanın değilmiydi tayyibe hesap sormazsam namussuzum diyen

Avatar
Vatandaş 2022-02-12 13:20:57

SSK yı batıran bay Kemal.elektrik nedir bilmez. hesap vereceksin bay Kemal.