Çorumlu müftüden flaş açıkmalar

Ahmet Davutoğlu’nun Kurucular Kurulu’nda yer almayacağını açıklayan Çorumlu Müftü  İhsan Özkes, gerekçelerini açıkladı.

08 Aralık 2019 Pazar 14:56
Çorumlu müftüden flaş açıkmalar

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Kurucular Kurulu’nda yer almayacağını açıklayan Çorumlu Müftü  İhsan Özkes, bu kararının gerekçesini ‘Medya Faresi’ne, ‘Gönlüm rahat değil’ diye ifade etti.

Medyafaresi.com’dan Hülya Karabağlı imzalı habere göre, Davutoğlu’nun davetiyle parti çalışmalarında yer aldığını ve toplantılara katıldığını anlatan Özkes, “Tüm istedikleri toplantılara, çalışmalara da katıldım ama bir değerlendirme yaptım. İzledim, baktım gönlüm rahat değil. Rahat olamadım, baktım olamayacağım” dedi.

Özkes, Ahmet Davutoğlu’na bu kararıyla ilgili ‘ gönlüm rahat olamıyor’ dediğini ve gösterdiği teveccühten dolayı da teşekkürlerini bildirdiğini söyledi.

'PARTİDE YOKUM'

Özkes, bundan sonra Davutoğlu’nun partisiyle bir ilişkisinin olmayacağını ifade etti ve şunları söyledi:

“Ben siyaset tecrübesi olan birisiyim siyasette her ne pahasına olursa olsun olmak gibi bir düşüncem olmadı. Belki bilinen siyasetin şeylerine ters düşüyorum. 17 Temmuz’da kendisiyle görüşmüştüm davet üzerine olmuştu. O günden beri de davet edildim tüm istedikleri toplantılara çalışmalara da katıldım ama bir değerlendirme yaptım; izledim, sonra baktım gönlüm rahat değil.

Kendisine de bunu ifade ettim. Kurucular arasında yer almadım. Partide olmayacağım. Rahat olamadım. Baktım olamayacağım. Sayın Davutoğlu’na da gönlüm rahat olamıyor dedim, teveccühü için teşekkür ettim. Ayrıntıya girmiyorum ama gözledim, izledim, değerlendirdim ve gönlüm rahat değildi. Gönlüm rahat olmayacağımdan kurucular kurulunda yer almadım”

Son Güncelleme: 09.12.2019 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
crm 2019-12-10 08:06:57

Çorumlu eski chp millet vekili diyemiyor musunuz,