Çorumlu’nun yaptığını herkes yapamaz

Ankara’nın Mamak İlçesi AK Parti Belediye Başkan Adayı Altındağ Belediye Başkanı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı'ya Çorum’dan destek geldi. 

31 Ocak 2024 Çarşamba 09:53
Çorumlu’nun yaptığını herkes yapamaz

Ankara’nın Mamak İlçesi AK Parti Belediye Başkan Adayı Altındağ Belediye Başkanı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı'ya Çorum’dan destek geldi.

AK Parti Çorum Milletvekilleri Yusuf Ahlatcı, Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın , AK Parti İl Başkanı Murat Günay, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur'dan oluşan Çorum heyeti, Başkan Asım Balcı'yı ziyaret ederek, hem adaylığını tebrik etti hem de destek açıklamasında bulundu.

Çorum heyeti ziyaretle ilgili paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi:,"Çorumlu her yerde, her işte çalışkandır ve başarır. Ankara Altındağ'da çok başarılı çalışmalarından sonra Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen değerli hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı'yı Çorum teşkilatlarımız ve milletvekillerimizle tam kadro ziyaret ederek kendisine desteğimizi ilettik."

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile fetiren Mamak AK Parti Belediye Başkan Adayı Altındağ Belediye Başkanı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı da, "Mamak’taki çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan AK Parti Çorum İl Başkanımız Sayın Murat Günay’a, Çorum Milletvekillerimiz Sayın Yusuf Ahlatçı’ya ve Sayın Oğuzhan Kaya’ya, Çorum Belediye Başkanımız Sayın Halil İbrahim Aşgın’a, Çorum İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Mehmet Bektaş’a teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 31.01.2024 09:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Koltuk sevdalıları 2024-01-31 13:50:51

Mehmet bektaş Ascnin yanından ayrılmazdi koltuk derdine düşmus belliki..

Avatar
Yazık 2024-01-31 15:35:41

Çorum'un eline düştüğü şu insanlara bakın yazık oldu memleketime çok yazık.Ama ölüm var, kabir var, haşir var, hesap var, sırat var, cehennem var.

Avatar
YİNE BEN 2024-01-31 10:47:09

mamak ta bizi görecek mi.....

Avatar
harika 2024-01-31 20:33:12

bunlar imam hatipli ama bunlar bazı imam hatiplileri bizden değil diye hitlerin yahudileri dışladığı gibi dışlarlar...bunu birisi gelsin de açıklasın ...hadi buyurun yorumcular ??????????