Coşkunsu traktörcüler sitesinde

Gelecek Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı İsmail Barış Coşkunsu, seçim çalışmalarını traktörcüler sitesinde sürdürdü.

06 Mart 2024 Çarşamba 09:50
Coşkunsu traktörcüler sitesinde

Gelecek Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı İsmail Barış Coşkunsu, seçim çalışmaları kapsamında, Çevre Yolu üzerinde bulunan Traktörcüler Sitesi’ni ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

TRAKTÖRCÜLERLE DERTLEŞTİ

Çorum’da ticaretin önemli merkezlerinden birisi olan Traktörcüler Sitesi’nde tüm iş yerlerini tek tek ziyaret eden İsmail Barış Coşgunsu, beraberinde İl Başkanı Fatih Softa, Merkez İlçe Başkanı Tarık Aktaş ve partililerle birlikte traktörcü esnafı ile dertleşti.

'SİTEYE ULAŞIM PROBLEMİ VAR’

Yapılan açıklamaya göre; esnaf traktör alım-satımlarının yok denecek kadar azaldığını belirtirken, sitede görevli bir vatandaş ise; “Burada sorun çok, aracı olmayan maalesef yürüyerek gelmek zorunda, çünkü ulaşım hizmeti yok” eleştirisinde bulundu
Gelecek Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Coşgunsu ise “Burası ekonominin kalbinin attığı merkezlerden birisi elbette ki ulaşım sorunu olmamalıdır. Hatta bu bölgeye mutlaka bir de üst geçit  yapılmalıdır. Böylesine önemli bir bölgeyi gezdik ve değerli esnafımızla görüşüp destek istedik, onlarca da şikayet aldık, Maalesef hem satış yok, hem de sorun çok her şey ortada.”dedi.
Coşgunsu, eski model bir traktörle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme: 06.03.2024 09:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.