Daşdan neden aday oldu? İşte cevabı

AK Parti eski İl Başkan Yardımcısı Av. Ercan Daşdan, partisinden Çorum Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

22 Kasım 2023 Çarşamba 20:09
Daşdan neden aday oldu? İşte cevabı

AK Parti eski İl Başkan Yardımcısı Av. Ercan Daşdan, partisinden Çorum Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

RESMİ MÜRACAATINI YAPTI

Daşdan, AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında Belediye Başkanlığına neden aday olduğunu ve seçilmesi halinde neler yapacağını özetledi.

Çorum’un sorunlarını iyi bildiğini kaydeden Daşdan, şöyle konuştu:

NEDEN GÖREVE TALİP OLDU?

“Hepinizin de bildiği üzere uzun yıllardır siyasetin içerisinde yer alan ve çeşitli kademelerinde görev yapan bir kardeşiniz olarak bugün bu göreve talip oluyorum. Geçmişte yapmış olduğumuz tüm görevlerde öncelikli amacımız ve düşüncemiz her zaman Çorum‘un ve Çorum insanının menfaati olmuştur.

TOPLUMLA İSTİŞARE VURGUSU

Almış olduğumuz kararlarda hep bu düşünce ile hareket etmeye gayret göstermişimdir. Bundan sonrada eğer bizlere Çorum Belediyesini yönetme görevi verilirse yapacağımız tüm çalışmalarda bu düsturdan ayrılmadan hareket edeceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca belirtmek isterim ki bu görevi yaparken toplumun tüm kesimleri ile birlikte istişareye ciddi önem vereceğiz. Kimseyi ötelemeden ötekileştirmeden çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz.

ÇORUM’UN HER SOKAĞINI BİLİYORUZ

Allah nasip ederse Çorum’a yakışır ciddi ve liyakatli bir kadro ile hemşerilerimizin hizmetinde olacağız ve Çorum’u ülkemizin yıldız şehri haline getireceğiz. Yine hepinizin de bildiği üzere bizler bu memlekette doğduk, bu memlekette yaşıyoruz ve bu memlekette yaşamaya devam edeceğiz. Memleketimizin her mahallesini, her sokağını gayet iyi biliyoruz.

SORUNLARI VE ÇÖZÜMÜ BİLİYORUZ

Memleketimizin sorunlarından ve eksiklerinden bilgi sahibiyiz yapılması gereken şeyleri çok iyi biliyoruz çünkü biz memleketimizi çok seviyoruz. Ayrıca yine bizlere bu görevin verilmesi halinde partimizin ve parti teşkilatlarımızın emrinde olacağımızı da buradan özellikle belirtmek istiyorum.”


 

Son Güncelleme: 22.11.2023 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ülkücü 2023-11-23 12:06:51

Davasını terk edene oy yok.Şayet aday olursa oyum CHP ye olacaktır.

Misafir Avatar
Alparslan 2023-11-23 21:03:42 @Ülkücü

Bir kaç yıl sonra Chp de siyaset yaparsa şaşırmam.Rüzgarın yönü değişirse zaten bende sizden dim deyip duruma göre şekil alabilir.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ismet 2023-11-22 21:24:22

Corumun Corumlunun 20 sorununu say desen tikanir kalir

Avatar
Heeeee 2023-11-23 08:17:20

Kos Sevim kos. Ercan'da aday olmus. Her donem baska partiden oluyor. 2029'da da Zafer ya da Deva'dan aday olur

Avatar
Hangisi 2023-11-23 07:47:03

Uzun olan mı diğeri mi aday çünkü ben hiç görmedim ismi

Avatar
çORUMLU SORUMLU 2023-11-23 08:28:50

Oldum oldum ama neden oldum? Bir sor bakalım. BAnker Bilo filmi gibi komedi bunlar. Biri adaylığım kesinleştikten sonra projelerimi açıklayacağım der biri niye aday oldum der;)

Avatar
Ali 2023-11-23 08:04:32

Bazı adaylar partinin değil bir holdingin emrinde olmak için müracat etmişler sanki . Çorum’un mahallesini bilmeyen ne hedefi olduğunu söylemeyen , Çorum un sorunlarından haberdar olmayan kişiler gelip maval okuyor .

Avatar
Gören adam 2023-11-22 20:58:59

İl yönetimindeyken il başkanı Yusuf ahlatciyken hiç sözünüz geçmedi..Vekil oldu il başkanı Sözü hicbiyerde geçmiyor.. hayırli işler

Avatar
Gözlemci 2023-11-22 22:24:07

Bir şeyi çok merak ediyorum; bütün aday adayları kağıt üzerinde bit sürü proje açıkladılar, da; hangi para ve kaynakla yapacaklar onu açıklamıyorlar. Belediye borç batağında, hazine de zaten sürekli açık veriyor, satacak bir şey de kalmadı. O zaman geriye yine borçlanmak kalıyor. Faizlerde malûm...