Davete icabet ettiler

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın daveti üzerine Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adaylarını fikir alışverişinde bulunmak üzere kahvaltıda buluştu.

20 Ocak 2024 Cumartesi 14:29
Davete icabet ettiler

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yeniden aday ilan edilmesinin ardından Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adaylarını fikir alışverişinde bulunmak üzere kahvaltıya davet etti.

HANGİ İSİMLER KATILDI?

Başkan Aşgın’ın ev sahipliğinde düzenlenen davete, AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayları Hüseyin Çalışkan, Yasemin Çabuk, Mustafa Malkoç, Reşit Keleş ve Ercan Daşdan, MHP Belediye Başkan Adayları Ali Beyaz, Selahattin Ezer ve Kenan Şahin katıldı.

HANGİ İSİMLER KATILMADI?

AK Parti’den Zeki Gül, Muhsin Dere ve Muzaffer Külcü ile MHP’den Ahmet Ertekin programa katılmayan/katılamayan isimler oldu.
Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şöyle dedi:

AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet için Belediye Başkan Aday Adayı olan değerli dostlarla bir araya geldik.

Bu kadîm şehir için dertlenen herkese ve mazeretlerini bildirerek katılamayan aday adaylarımıza gönülden şükranlarımı sunuyorum. Hep birlikte daha da güçlü Çorum için aşkla çalışacağız."

Son Güncelleme: 21.01.2024 22:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2024-01-20 14:57:35

Şov yapayım derken böyle rezil olursun!!

Avatar
Ahmet 2024-01-20 15:55:06

Reşit keleş aday mıydı? :) Güzel memleketim.

Avatar
AdAm 2024-01-20 21:29:54

Hangi fikirler on Plana cikti hangi adayin projesi gundeme geldi onuda aciklasaydin hangi fikirlerden etkilendiniz bu toplantinin show amacli oldugu herkezce biliniyor

Avatar
Fotoğraf 2024-01-20 21:25:17

Bir fotoğraf daha

Avatar
F.Ç 2024-01-21 16:22:47

Böyle yerde MHP ile poz ver. Halkın gördüğü bilbordlarda sadece AK partililerin fotoğrafı var.. Sizin içinize biz isinmiyoruz galiba, o zaman biz niye AK partiye oy vereceğiz ki

Avatar
Önce vatan 2024-01-20 22:56:42

mevcut belediye başkanı ve cumhur ittifakı belediye başkanı adayı Halil İbrahim aşğın bey çok anlamlı bir duruş sergiledi katılamayan gerçek manada mazeret beyan eden aday adaylarına diyecek bir şey yok ama hazımsızlık yapanlar varsa yazık derim ne aday adayı nede başkan tanıdığım bireyler değil hak için halkına hizmet eden edecek olanların Allah işini gücünü rast getirsin (araştır yorum yap laf olsun diye değil laf yerine ulaşsın diyenlere selam olsun inşAllah Çorumumuz kazanır kuruş hak yiyen varsa Allah yollarına getirsin hak için halkı için gayretini çabasını esirgemeyen tüm kamu özel kuruluş başkanları selamlar

Avatar
İskilipli 2024-01-21 06:21:47

Ne güzellik bizim ilcede gelen başkan işçileri çıkartacak yaygarası ile Cuma günü belediye önüne tesadüfen başkanın eşi, encümenler toplanıyor sevgi(!) gösterisinde bulunuluyor.
Caddelerde göllentiden kaldırımlarda yürünmüyor. Lütfen ilçeyi çalışalım. Gazakistanda yollar böyle değil bilenler bilir

Avatar
Siyaset 2024-01-21 15:52:28

Aday adaylığı sürecinde ... aşağı çalışan arkadaş da orada. Davet eden hangi saikle davet etmiş? Arkadaş hangi yüzle katılmış merak ettim? Yine bu sürecin ağır topları mazeret bildirip katılmamışlar. Trajikomik bir durum...